Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczepienie skutki uboczne!!!

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje koniecznie porady, moja córka kilka dni temu miała druga dawkę szczepionki 5w1 plus pneumokoki, ma 3 miesiące. Po szczepieniach jest bardzo marudna, krzyczy wręcz, płacze całe noce nic nie uspokaja jej, ma napady histerii i straszne kolki, po tej drugiej dawce dziecko jak nie moje, zachowuje się jakby opętana była, w dodatku strasznie się wygina i wije że czasami się przewraca sama z pleców na brzuszek, zachowuje się jakby miała Wzmożone napięcie mięśniowe. Nie daje już powoli rady, nie chcemy Więcej tych szczepionek!! W Przychodni mówiliśmy o objawach według doktor takie mogą być skutki uboczne i powiedzieli ze broń Boże nie możemy zrezygnować z tych szczepionek i musimy je kontynuować, na te zwykle powiedziała że nie Możemy teraz Już przejść. A ja nie zaszszczepie więcej Dziecka tym

Gość gość
Szczepienia.org.pl dolacz do nas dostaniesz rady itd takich ludzi jest miliony zrobi to jak najszybciej Bo dziecko moze nawet umrzec a lekarze nic Nie zrobia Bo kryja d**e

Gość gość
Znajdz dobrego immunologa i jakis czas nie szczep.Znajd ustawe i zawsze mozesz isc do sądu.Mi mały po szczepieniu to potrzebowal reanimacji

Gość gość
Wpisz na fb Szczepienia.org.pl

Gość gość
Grupa na fb: Szczepienia.org.pl

Gość gość
Ale na pewno byłaś dziką orędowniczką szczepionek i gdyby się dało, to 37 w 1 dałabyś wstrzyknąć dziecku. A wiesz że niektóre dzieci mają odroczenia po USG mózgowia? A wiesz że u większości tego badania się nie robi więc szczepi się na zasadzie "może będzie dobrze"? Współczuję.

Gość gość
Od początku nie byłam przekonana co do tych szczepionek.. Znajomi tylko namawiali że dziecko mniej się nacierpi i żebym nie zalowala kasy, a teraz to żałuję że Zaszczepilam!!

Niestety w dawkach 5 w 1 itd. to skutki uboczne dla nierozwiniętego jeszcze układu immunologicznego. Polecam Ci dr Jadwigę Kempisty. Jest znaną pediatrą we Wrocławiu. Tylko nie daj się naciągać jej na homeopatię i akupunkturę - bo to jest czary - mary co nigdy nie pomoże na stałe bo to leczenie wg złego. Poza tym leczy naturalnie żywieniem i ziołami. Dlatego polecam. Zobacz jej filmiki o żywieniu na youtub.

Gość gość
źle zrobiłaś. nie wiedziałaś, że szczepienia wywołuja kołtun bolesny? udowodniono równiez, że szczepione dzieci maja bruzde jak te z in vitro. pamiętaj, że Tusk też był szczepiony!

Gość gość
uszkodziłaś własne dziecko debilko, teraz będzie z niego warzywo

Gość gość
czarna doopa teraz, dziecko będzie kaleka do końca życia, durna baba

Gość gość
Nie szczepcie ludzie dzieci tylko ciekawe do kogo będzie mieć pretensje jak w przyszłości zachoruję poważnie na daną chorobę.Głupota nie zna granic.

Gość nie igrać z naturą
chorowanie nie jest złe tylko uodparnia naturalnie, ale debile tego nie kumają

Gość miriamaam
droga mamo,twoja intuicja dobrze ci podpowiada jeśli dziecko ma takie objawy toż to jest NOP, przede wszystkim udaj się po poradę do innego lekarza pediatry ,który ma wieloletnie doświadczenie,popytaj się znajomych, rodziny może mają namiary na takiego lekarza.Zdrowie jest najcenniejsze.

Gość STOP NOP STOP
szczepionki zawierają RTĘĆ !!! śmierć w płynie!!

Gość gość
Ja szczepię dzieci tylko jesli są w 100% zdrowe. Nawet jeśli dziecko jest zdrowe, ale w domu panuje jakaś infekcja to odraczam szczepienie. Moje dziecko w ten sposób nigdy nawet nie gorączkowało po szczepionce.

Gość gość
autorkę zaszczepili i widać zanik mózgu- nie szczepcie