Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny uklad z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Poznalam super chlopaka po przejsciach. Od 5 miesiecy widujemy sie raz w tyg. Chodzimy na spacery, obiady, spimy wtuleni w siebie, on caluje mnie w czolo, sex jest super. Mozemy porozmawiac na kazdy temat. Zwierzamy sie sobie itd, ogolnie czuje sie z nim super ale.. Oboje jestesmy po przejsciach. Mnie zdradzil chlopak rok temu, jego zostawila dziewczyna. On Nie chce sie wiazac bardzo to rozstanie przezyl i boi sie zwiazkow. Ja na poczatku tez Nie chcialam ale zaczelam czuc wiecej. Powiedzialam mu o tym, powiedzial Ze tez do mnie duzo czuje ale poznalam go w zlym czasie. Dalej jest jak bylo... Nie wiem co o nim myslec z Jednej strony daje mi duzo milosci itd czuje sie przy nim kochana a z drugiej mowi Ze nic Nie chce wiecej...

Gość gość
<3

Gość gość
Bhhvg

Gość badaboom
kolejny zraniony mysio pysio bla bla bla. ordynuje mu 2 lata psychoterapii. a pewnie i tak juz uczeszcza raz w tyg. :D

Gość gość
Kolo delikatnie daje ci znać, że może cię pukać, ale nic więcej. A ty z uporem maniaka chcesz zrobić z niego męża. Rób co chcesz, tylko potem nie jęcz, że "okazał się dupkiem", że cię zostawił, że tylko wykorzystał itd. itp. (wszystkie te wasze brednie. Facet cię dmucha i tyle. Ciesz się, że masz roochacza w dodatku miłego. A teraz podziękuj za dobrą radę. Powiem ci nawet co zrobisz. Będziesz dalej udawać, że układ na doopę c***asuje. Bo wiesz, że jak postawisz sprawę na ostrzu noża, to on odejdzie. Więc będziesz pomału, pomału, pomau drążyła skałę i wierciła mu dziurę w brzuchu. Będziesz miła, uczynna, przyjacielska. By w końcy gdy facet będzie w jakimś dołku psychicznym, to go przyciśniesz zmusisz do chodzenia i pomału zaczniesz naciskać na małżeństwo. A jakby koleś nie zdążył uciec do tej pory to się z nim chajtniesz, a wtedy dasz mu popalić za ten czas, kiedy byłaś tylko materacem. Zrobi się z ciebie jędza, złośliwa zimna suka. W dodatku wypomnisz mu wszystką kasę, którą w okresie wcześniejszym na niego wydałaś. Tak, tak będzie. Taki masz plan. A koleś ci grzecznie mówi, że tylko możecie się dymać. Bo na więcej się nie nadajesz. A żeby to nie brzmiało tak strasznie, to ubrał to w historyjke o jakimś związku co mu się wcześniej rozpadł ze złą kobietą. No więc grajcie sobie dalej w te damsko męskie gierki ;) Zobaczymy kto lepszy. Czy tobie uda się namówić go na spłodzenie bachorków i zaciągnięcie kredytu na chatę, czy jemu uda się pukać ciebie bez płacenia za to. Pozdro!!

Gość gość
pukam się nie tylko z nim. ale tak jakoś zapragnęłam uczucia tym bardziej , że on inżynier

Gość Zizzu
22:55 Swietnie napisane, z chutzpą :D

Gość gość
ohhh po przejściach biedne robaczki.. myślałam, że ci matka zdechła czy co, a ty rozklapiona pizdo o tym, że cię chłopak rzucił? idź w chuj, lambadziaro r*******a. pewnie macie po 15 lat, p********e gimnazjalisty