Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieles

Byłam kiedyś w związku z kobietą i... co robić?

Polecane posty

Gość nieles

I to było kilka lat temu. Byłam z nią 4ry lata, ona była jedyna kobietą którą się interesowałam. Nie jestem les prędzej bi, ale rzadko kiedy zwracam uwagę na kobiety.Rozstałyśmy sie ponieważ ja zdradziłam z facetem rzecz jasna,przebaczyła mi ale to juz nie bylo to samo, zachowywała się inaczej, i niedługo po moim powrocie ona mnie zdradziła z kobietą i tak rozstałyśmy się na dobre. Mam ustatkowane życie, męża dziecko ona natomiast jest 100% lesbijką i nawet nie wiem czy ma kogoś. Ostatnio często mi się śni, nie wiem dlaczego śni mi się, że znowu jestem u niej w domu i widzimy się po tak długiej nieobecności po raz pierwszy. Uczucie jakie nam towarzyszy to zmieszanie nic więcej ani radość ani smutek nic. Gdy się obudziłam pomyślałam, że poszukam jej na portalach społecznościowych.Nie widziałyśmy się 10 lat. Niestety nigdzie nie ma profilu, szukałam dalej jej znajomych, rodzinę i znalazłam profil na fb jej mamy, przeglądam zdjęcia w nadziei, ze ją tam dojrzę i jest , ma zdjęcie na działce na której często bywałyśmy same razem, serce znowu zabiło mi mocniej nie wiem co mam o tym myśleć, Chciałabym ją ponownie spotkać. Jestem ciekawa co bym czuła, co ona by czuła i jakby wyglądało nasze spotkanie. Co robić, dlaczego to do mnie wróciło?

Gość gość
napisz,co ci szkodzi :)

Gość gość
Zazdroszczę

Gość gość
nie ty jednak wspominasz były związek, daj spokój. Zdradziłaś ją, związek nie był udany.

Gość gość
Ale wiecie co mnie dziwi, że ona mi się śni ostatnio, a w ogóle o niej nie myślę. Tak jakby nawiedza mnie w snach. Mam jej brata w znajomych na fb także myślę, że gdyby chciała to by ze mną znalazła kontakt. Widzę, że na necie prowadzi sprzedaż wysyłkową i tam niby jest numer którego używała gdy była ze mną, ja już zmieniłam ale boje się do niej napisać. Nie wiem nawet co jej napisać i boję się że mnie zacznie wyzywać, że mam męża a pisze do niej.

Gość gość
"zdrada" hah ja jestem bi i dla mnie zdrada faceta z kobietą, albo kobiety z facetem to żadna zdrada :D

Gość gość
A to nie można tak po prostu napisać do osoby z którą się kiedyś było? To oczywiste, że ciekawi nas co słychać u naszych dawnych partnerów, jak im się układa życie itd.

Gość gość
Rozstałyśmy się w niezbyt dobrych warunkach. Boję się jej reakcji. Już chyba 3ci raz pisze smsa do niej z bramki internetowej i gdy już zdecydowałam sie wysłac okazał sie za długi. Nie wiem jak to napisac w skrócie, bo nie wiem kto może mieć dostęp do jej telefonu, a jesli ma kogoś i ktos tego smsa odczyta? Pisze jej hasłami, ale nie wiem czy się zorientuje.

Gość gość
Wysłałam... boję się co to będzie. Nie podałam numeru telefonu bo nie wiem jaka będzie reakcja. Podałam email. Jak myślicie czy ona może o mnie myśleć i dlatego pojawia się u mnie w snach? Po tylu latach, to aż niewiarygodne

Gość gość
nie, to twoje sny. wierzysz w takie zabobony? Poważnie? I co mogłaby o tobie myśleć? Zdradziłaś ją :/ Na jej miejscu miałabym w d***e kontakt z tobą.

Gość gość
Daj znać jak się sytuacja potoczy, może kocha Cię i myśli dlatego. Powodzenia ;)