Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W trakcie randki wyszło, że jestem prawiczkiem dziewczyna wstała i wyszła

Polecane posty

Gość gość

Nie pytajcie się jak to wyszło bo to mniej istotne. Ale powiedźcie mi czy wszystkie kobiety tak reagują? To moja 3 randka z internetu i 3 razy jakoś wyszło, że jestem prawiczkiem i prawie zawsze taka sama reakcja. Pierwsza mnie wyśmiała, druga oblała piciem i powiedziała, że nie ma zamiaru tracić na mnie swój cenny czas a ta trzecia po prostu wyszła i nie wróciła. Trochę mi smutno :( Nawet nie dały mi szansy by mnie poznać dobrze.

Gość gość
A to piersza randka była? A kto o takich rzeczach mówi na pierwszej randce?!!! Na pierwszej randce gada się o pasjach, zainteresowaniach, jak się spedza wolny czas. Dziewczyna sie wystraszyła nie tyle samego faktu bycia prawikiem tylko tego ze facet z ktorym jest na randce uznal za stosowane ja o tym poinformować.

Gość gość
Mi to nie przeszkadza. Serio to nie prowokacja? :O

Gość gość
Wystraszyły się, że jesteś jednym z prawiczków z kafeterii. Też bym uciekała, gdzie pieprz rośnie. Prawiczek - spoko, prawiczek z kafeterii? Lepiej uciekać.

Gość zadna dziewczyna nie
marzy o prawiczku

Gość gość
W "tych sprawach" nigdy nie powinno się żartować. Te dziewczyny głupie były po prostu. Pozdrawiam.

Gość gość
a ja spotkalem kazda i byla zachwycona ze jestem prawiczkiem

Gość gość
To nie było tak, że chwaliłem się, że jestem prawiczkiem. Po prostu nagle pojawiły się żarty o takim charakterze, ona położyła mi rękę na kolanie a ja się speszyłem i odtrąciłem jej rękę. Nie było to dla mnie komfortowe i to jeszcze w miejscu publicznym. Jak padło po tym pytanie "ej no co ty jesteś prawiczkiem czy co? " Co miałem robić? Kłamać? Jak ktoś ma mnie poznać i zaakceptować jak na samym początku będę kłamać? x gość dziś Co z tego, że od czasu do czasu pogadam tutaj z jakimiś osobami a czasem wymienię się e-mailem i popiszemy? x zadna dziewczyna nie dziś dziękuję za bolesną ale szczerą wypowiedź x gość dziś Chciałbym by to była prowokacja :( Ale niestety nie.

Gość gość
Ile masz lat a ile one?

Gość gość
gość dziś Ja niestety nie miałem szczęścia trafić chociaż na jedną taką, która by mnie z tego powodu nie odtrąciła. Cieszę się, że chociaż Ty masz szansę znaleźć kogoś kto Cię pokocha i zaakceptuje. Pozdrawiam

Gość gość
Dla mnie, to nie problem i w życiu nie skreśliłabym mężczyzny, dlatego że jest prawiczkiem.

Gość gość
to trafiles na puste kazde kobiety ktore spotykalem byly wrecz zachwycone ze nigdy nie uprawialem seksu

Gość mnie juz jedna
skreslila z tego powodu

Gość gość
gość dziś Ile masz lat a ile one? x Tak do 25 lat tak jak ja mam. Najmłodsza jakoś 22/23. Jest już późno idę spać. Może chociaż przyśni mi się coś miłego. Dziękuję Wam wszystkim za poświęcony mi czas :) Dobranoc wszystkim!

Gość gość
Co ma do tego to forum? Ano poczytaj wpisy trochę częściej. Roi się tu od maniakalnych prawiczków, którzy wyzywają kobiety niebędące dziewicami. Ich zachowanie jest przerażające. Dlatego prawik z kafe, to niebezpieczeństwo, bo kto wie co taki maniak może zrobić. xx Swoją drogą, sama jestem dziewicą. Jak mi facet położy dłoń na kolanie, to się nie peszę, ale mu ją zabieram - nie lubię, jak mnie macają. Ale jak byłam zakochana, to on mógł sobie kłaść rękę gdzie chciał - stosownie do miejsca. W parku ręki do majtek nie mógł mi wkładać, bo bez przesady, ale w samochodzie pod bluzkę bez problemu. Zamiast speszony zabierać jej rękę, na spokojnie spróbuj przyzwyczajać się do tego dotyku. Przecież położyła Ci rękę na kolanie, a nie na penisie.

Gość gość
Autor nie przejmuj sie trafiles na pustakow co nie potrafia trzymac cncoty do slubu a prawictwo to ogromna zaleta u faceta

Gość gość
Ja lubię prawiczkow o ile nie bredza że kobiety to materialistki lubiące bad boyów

"Dlatego prawik z kafe, to niebezpieczeństwo, bo kto wie co taki maniak może zrobić." Może np Cię zamordować, a potem z Twoich zwłok wyciąć narządy rodne i wszyć je do szmacianej lalki z którą odbywa stosunki seksualne buahaha (złowieszczy śmiech)

Gość taka dziewica co jej
ktos reke w majtki wkladal, to porazka

Gość gość
kłamiesz autorze,jedna suuke mogles spotkać ale nie 3 pod rzad

Gość gość
To prowokacja hahah.

Gość gość
Większość młodych kobiet jest dziś szybka w te klocki. autorze poszukaj lepiej młodej dziewicy albo pozostaje tobie prostytutka. Zdobędziesz doświadczenie i obycie z kobietami i będziesz mógł spokojnie wchodzić w związek.

Gość gość
wyszło jak wyszło

Gość gość
wyszłam bo miałam okres

Gość gość
Prowokacja zakompleksionego chlopaka. Do innych prawiczkow: Nie spotykajcie sie z kobietami jak sie ich boici. Poglebicie tylko wasze kompleksy.

Gość gość
Prostytutka by cie nie odtrąciła autorze dlatego prostytutki to fajne, sympatyczne Kobiety

Gość mnie tez jedna
odtracila

Gość gość
"taka dziewica co jej dziś ktos reke w majtki wkladal, to porazka" xx Przecież napisałam, ze właśnie nie pozwalałam mu wkładać ręki do moich majtek.

Gość gość
Facet chce być dla kobiety pierwszy, a kobieta chce być dla niego ostatnia. Prawik to najgorszy możliwy scenariusz dla kobiety, bo wiadomo, że kiedyś będzie chciał spróbować z inną. Związek z prawiczkiem kompletnie nie rokuje.

Gość gość
autorze ....a nie zesrała się jakaś na ciebie ?