Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet wie ze mi sie podoba

Polecane posty

Gość gość

Bardzo podoba mi sie jeden facet. Zeby zagaić rozmowe (znamy sie juz dość dlugo i rozmawiamy na rożne tematy) powiedziałam ze mam depresje z powodu jednego mezczyzny. To nie pierwsza taka nasza rozmowa, ale po raz pierwszy ciagle dopytuje jak moja "depresja" czy juz lepiej. Sądzicie, ze domyślił sie, ze chodzi o Niego i ze to z Jego powodu ta "depresja"?

Gość Spekulant
Nie domyślił się. Musisz mu to narysować. Znacie się, więc jego pytania, to zwyczajna troska.

Gość gość
trzy lata dzień w dzień, to już podchodzi pod chorobe psychiczna usmiech.gif dodam że jest szczesliwie zonaty juz ..

Gość gość
To się nie czeka lecz mówi że podobasz mi się ! Ja poderwał am męża prawiczka jako dziewica i to jest wspaniałe nie byłych! Do tego nie ma Kłamstwa i tajemnic między nami. Mąż zawsze jest nawet u ginekologa przy badaniu cipki i wspierał porody nie jest ciotą jak większość partnerów co boi się porodu. Do tego intymność to ja i mąż nie ja i ginekolog jak to ma większość zacofanych partnerek wstydzących się męża przy badaniu cipki i porodzie bo mają widocznie jakieś pokraki i wstyd pokazać!

Gość gość
znowu typ od wspolnych badan ginek. i porodów. litości :D

Gość gość84_prawdziwy
No jak już mu opowiadałaś o jakimś facecie to automatycznie chęci podrywania Ciebie maleją...