Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga_Krk

Szukam wyprawki dla malucha

Polecane posty

Dziewczyny, szukam wyprawki dla dziecka. Chciałabym, żeby ubranka były z bawełny organicznej, wygodne - bez kłopotliwych zapięć i z metkami, które można w łatwy sposób wypiąć. Polecicie coś?

Gość gość
Ja kupowałam ubranka w Kiku i w Pepco. Mam również kilka z Lupilu. Zobaczymy czy sie sprawdzą

Gość gość
A ja zamawiam ubranka dla malucha przez internet. Polecam www.deareco.com/pl Super jakość i wygoda!

Gość gość
No na pewno ubranka kupowane w KIKu i PEPCO nie są organiczne i bezpieczne. Na pierwszy rzut oka nie wyglądają źle, bo są kolorowe i względnie ładne, ale to taniocha (i nie chodzi tu o ich cenę). Same barwniki!!! Ja nie kupiłam dziecku ani jednego ubranka w takich sklepach, bo to szmaty. A jak dostał od kogoś jeden dresik z PEPCO, to mimo dwukrotnego prania przed ubraniem (bo już na dotyk i widok wydało mi się ubranko podejrzane), to założyłam mu raz i do kosza wyrzuciłam, bo dostał takiej wysypki na całym ciele, że szok!!

No tak, chyba jeśli chodzi o dzieciaki, to nie ma co oszczędzać. Lepiej wydać więcej, ale być pewnym, że ubranka będą dobrej jakości i nie uczulą dziecka.

Gość gość
Masz bana na Google? Czy jelenia szukasz ?