Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie bede z kobieta ktora miała przede mna wiecej niz 1 partnera seks

Polecane posty

Gość gość
gość dziś to ostatnie podrywy meskiej kontroli nad kobietami , ale musza sie z tym pogodzic ,my tez lubimy sex,punkt,nie ma o czym gadac. x Spokojnie muzułmanie się wami zajmą :) Kobiety z zachodniej europy już są masowo gwałcone. Tak samo jak na zachodzie zostaniecie zostawione sobie same. W niemczech kobiety miały wiele do powiedzenia i przez to jest kryzys w europie. Europejscy mężczyźni są dla was za dobrzy za delikatni więc wołacie o kolejnego pana, który będzie was ustawiał do pionu. Muzułmanie są tuż za granicą naszego kraju a już zaczynają się osiedlać w Polsce.

Gość gość
gość dziś 13*26 Weź juz się nie tłumacz. Tralalala xxx Nie tłumaczę się, tłumaczę Tobie, by pokazać, że wcale wszystko takie proste nie jest. Życie nie jest czarno białe, ma odcienie szarości i to nie jest tak, że każda kobieta po poznaniu mężczyzny przedstawia go rodzinie i znajomym oraz (o zgrozo) opowiada o swoim życiu erotycznym. Ja z pierwszym nie pamiętam jak chciałam to rozegrać, ale drugiego zamierzałam przedstawić w dniu, kiedy miałam się wyprowadzić od rodziców, by z nim zamieszkać. Ot, mniej więcej wiem z iloma mężczyznami spotykała się moja znajoma, ale nie wiem z iloma z nich współżyła (np jeden u niej nocował czasem, ale nie mam pewności, czy uprawiali seks). A wiesz dlaczego nie wiem, choć kiedyś była bliską koleżanką i bardzo dużo mi opowiadała? Bo o życiu erotycznym nie rozmawiałyśmy. Ona nie opowiadała czy z danym facetem uprawia seks, czy tylko chodzi na randki, a ja nie pytałam. x Takie cuda i czary. Niektóre kobiety też cenią sobie prywatność. :)

Gość DLA AUTORA TEMATU
[NIESAMOWITE OWACJE NA STOJĄCO BISS 2]

Gość gość
Tralalala Pol roku facet z innej miejscowości jezdzil do kobiety i nikt nie wiedział. Sratatata.Zaraz napiszesz ze w bibliotece żeście sie spotykali o 8 rano. Sratatata. Spadaj

Gość gość
malo jest porzadnych kobiet a porzadnych facetow jeszcze mniej,po co komu zwiazek ,samemu jest supper.JAKIS PRZYJACIEL NA BOKU I A INNY DO SEXU ;zobaczcie tylko ile kobiet jest zadowolonych z malzenstwab ,bardzo malo ale musza to robic bo ich mamusie zmuszaja.

Gość gość
Spokojnie muzułmanie się wami zajmą usmiech.gif Kobiety z zachodniej europy już są masowo gwałcone. Tak samo jak na zachodzie zostaniecie zostawione sobie same. W niemczech kobiety miały wiele do powiedzenia i przez to jest kryzys w europie. Europejscy mężczyźni są dla was za dobrzy za delikatni więc wołacie o kolejnego pana, nie synku, żaden muzułmanin nie sprawi tego , zę dla kobiety nie będziesz pipka, jesli jesteś pipka. Gdybys był fajnym facetem to stałaby do ciebie kolejka chętnych panien

Gość gość
:D facet nocował w domu kumpeli i seksu potajemnie nie uprawiali :D to chyba z jej tatusiem spał.:D głupia dzida :D

Gość gość
smiech.gif facet nocował w domu kumpeli i seksu potajemnie nie uprawiali smiech.gif to chyba z jej tatusiem spał.smiech.gif głupia dzida smiech.gif a ty nie dasz rady spać w jednym miaszkaniu z kolezanką jak nie zar....? to jakos kiepsko

Gość gość
gość dziś Skoro cieszysz się z popełniania przestępstwa i przemocy, to ja nie mam pytań. Normalny człowiek nie gloryfikuje gwałtów tak, jak ty to robisz.

Gość gość
gość dziś Jeśli dla ciebie każde nocowanie u kogoś oznacza seks, to ja nie mam pytań. W podstawówce nocowałam u koleżanek, czy idąc Twoją logiką, uprawiałyśmy dziki, lesbijski seks?

Gość gość
No właśnie w podstawówce.:D

Gość gość
"gość dziś Tralalala Pol roku facet z innej miejscowości jezdzil do kobiety i nikt nie wiedział. Sratatata.Zaraz napiszesz ze w bibliotece żeście sie spotykali o 8 rano. Sratatata. Spadaj" xx Jeździ się w dziw strony. Można też wybierać punkt po środku, by było sprawiedliwie dla obu stron (zwłaszcza jak się jest bardzo młodym i ma mało kasy). Można widywać się rzadko, częściej komunikować przez telefon, internet. różne są opcje, nie będę opowiadać jak było u mnie. Ale widzisz, ja nie mieszkam na wsi, jest mnóstwo miejsc, gdzie można się spotkać, wcale nie chowając i nie trafić na znajomych (mam to szczęście, bądź nieszczęście, że rzadko spotykam ludzi, których kiedyś znałam, choć inni ciągle opowiadają o wpadaniu na kogoś, a dużo łażę po mieście). Tak jak przy drugim przecież. To było całkiem niedawno i chodziliśmy po mieście, po centrum handlowym w środku dnia (przed lub po jego pracy, czyli w takich godzinach, kiedy dużo ludzi też ma czas) i nie trafialiśmy na znajomych (ci ludzi z pracy widzieli nas w pracy, to inna sprawa). xxx Nawet od 2 lat mam na osiedlu koleżankę z technikum i poza celowymi wizytami przypadkiem widziałam ją na tym osiedlu tylko raz jeden. :D A chodzę różnymi drogami z różnych stron osiedla (zależy gdzie i po co idę). xxx Różnie w życiu bywa, to że Ty nie znasz takich sytuacji nie znaczy, że komuś się nie mogły przytrafić. Troszkę większej otwartości umysłu. ;)

Gość gość
gość dziś Wiesz, teraz też czasem u siebie nocujemy. Teraz, to nie podstawówka, czyli teraz z pewnością się zabawiam z koleżanką? :D

Gość gość
Jak sie nie ma znajomych badz maly ułamek to jasne ze się nikogo nie spotka. Jak przyjaciół brak to tez nie ma komu o kims powiedzieć etc etc. Unikamy takich dziwaczek.

Gość gość
14,16 Skończ juz.

Gość gość
a ja pieprze milosc, jestem wspaniala dziewica, niezuzyty towar, ale nie chce miec zadnego faceta, nikt mnie nie przer**** ani nie zg****** chyba ze muzulmanin :( hejtujcie mnie

Gość gość
"gość dziś Jak sie nie ma znajomych badz maly ułamek to jasne ze się nikogo nie spotka. Jak przyjaciół brak to tez nie ma komu o kims powiedzieć etc etc. Unikamy takich dziwaczek." xxx Ta, nawet jeśli by tak było, to pomyśl: skończyłam 6 szkół w swojej miejscowości (od podstawówki po studia przez kursy), więc nie chodzi nawet o bliskich znajomych, ale na tych ludzi też przypadkiem prawie nigdy nie trafiam, a przecież już w klasie, grupie zawsze było sporo osób, a znał człowiek też z innych klas i grup. xx Dwa, twierdzisz, że nie mam bliskich przyjaciółek, by się zwierzyć. No owszem, nigdy nie czułam się przy nikim na tyle fajnie, by opowiadać dużo o sobie (dopiero jak mi się związek rozleciał, to w swym załamaniu opowiedziałam koleżankom jak było (wspominałam w pierwszym poście, że owszem poinformowałam jak już było po wszystkim), ale gdybym tylko chciała, to mogłam opowiadać, bo miałam koleżanki od lat: wspólne nocowanie, zaproszenia na wesele, pomaganie przy remontach, dzwonienie w środku nocy o poradę, wiszenie na telefonie po kilka godzin, kilka razy dziennie (to o dwóch osobach, nie ja dzwoniłam, tylko do mnie dzwonili - więc ktoś miał mnie za bliską osobę, czyż nie?) xxx Czemu nie możesz przyjąć do wiadomości, że tak się da jak ja piszę i nie musi w tym być nic dziwnego? Dziś się widzę z nim, jutro z koleżanką. No, przy pytaniach o życie sercowe już kłamałam, mówiąc, że nikogo nie mam. Przyznaję, okłamywałam ich.

Gość gość
wszystko jasne dlaczego jesteś sama

Gość gość
A nie, to dlaczego nie jestem w związku, to jeszcze inna historia i dotyczy zupełnie innych spraw, ale tego nie będę opowiadać. Chciałam tylko pokazać, że nie można w wywiadzie zebrać wszystkich informacji o drugiej osobie. Swoją drogą, gdybym dowiedziała się, że moi znajomi opowiadają o moim życiu uczuciowym i erotycznym, to bym była bardzo wściekła. No i sprawa zaufania. Jak facet woli wypytywać znajomych, to pewnie telefon też będzie przeglądał i wściekał się, że nie zna hasła do maila.

Gość gość
Do cb.dzwonili:D Jak sie ma przyjaciół to zwierzanie idzie w obie strony. Idź obiad gotowac. Spotykanie sie z faceta w tajemnicy,nie poznanie ze znajomymi tylko taka klatka.Dlatego uciekł. Nic juz nie pisz.

Gość gość
Ja już kilka dziewic zaliczyłem a co po mnie będzie się działo to mnie nic nie obchodzi. Niech się martwi ten kto przejmuje pałeczkę. To co za/ry/pa/łem to moje.

Gość gość
(14'51) Na pewno prędko nikogo nie poznasz,może nawet wcale. Unikamy dziwaczek. Juz wiemy co o Tb.powiedza.

Gość gość
No dobra. Nie masz racji, ale pozwalam Ci wierzyć w Twoją teorię. :)

Gość gość
"gość dziś (14'51) Na pewno prędko nikogo nie poznasz,może nawet wcale. Unikamy dziwaczek. Juz wiemy co o Tb.powiedza." xx Nie mam problemu z poznawaniem ludzi. Ani koleżanek ani kolegów, a i niejeden chciał czegoś więcej ode mnie. :) To, że nie lubię się zwierzać, nie znaczy, że nie można ze mną fajnie spędzić czasu. I jakoś dziwnie przyciągam ludzi, którzy lubią mi się żalić. Może właśnie dlatego, że słucham i nie przerywam zaczynając opowiadać o sobie, bo jak kiedyś raz próbowałam ja się otworzyć, to właśnie tak to wyglądało. xx Ale, tak tak. Ty wiesz lepiej, znasz mnie lepiej. :)

Gość gość
Tylko zeby ta jedna ktora ty wybierzesz -ciebie chciala! Mysle ze raczej nie.

Gość gość
Łaaaał, co za progres, w takim tempie za kolejne 56309905 tematów zgodzisz się na prostytutkę :D

Gość gość
co to za różnica czy 1 czy 10, to już i tak niedziewica. Poza tym jeśli nawet jest dziewicą, to mogła robić loda, jacyś faceci spuszczali się jej do gęby, a ty póżniej będziesz ją całował, pomyśl o tym. Jeśli chcesz się jakoś odizolować od tych ohydnych rzeczy, które dziewczyna robiła, to nie całuj się, żadnego orala i seks tylko w prezerwatywie. To jedyny sposób, bo przecież żadna się nie przyzna do tego, co robiła.

Gość gość
Panowie przed slubem tylko Prostytutki,wtedy mozecie liczyc na dziewice w innym wypadku prosze nie narzekac na to co sami popsuliscie ,bo kto te dziewczyny zmarnowal -sami !zmarnowaliscie ,jak male dzieci co musza miec stale nowe zabawki.

Gość gość
jak miała 2 lub wiecej to jest skreślona... xxxxxx a jak się nie przyzna ?

Gość Rescator555
Zadzwoni do Pana Boga, zeby mu podal jej stan licznika.