Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znalesć dziewice do związku

Polecane posty

Gość gość

gdzie szukać

Gość gość
Na kafe, daj ogłoszenie.

Gość gość
żadna dziewica cię nie zechce my szukamy facetów którzy będą nas kochać za charakter anie za to że są pierwsi nie masz szans u nas do tego pewnie jesteś brzydki i zakompleksiony

Gość gość
gość dziś najpierw pytanie o dziewictwo a potem poznaje charakter a z seksem czekamy do ślubu.

Gość gość
i sie okaze,ze jestes impotentem

Gość gość
nie jestem poznamy nasze charakteru pewnie pokochamy się a z seksem zaczekam do ślubu :*

Gość gość
Haahaa są dziewice kolego, ale z takim podejściem to ty w życiu żadnej kobiety, nawet puszczalskiej nie będziesz miał. No użyj mózgu trochę, minimalny wysiłek się przyda. Pomysl, która kobieta potraktowałaby poważnie kolesia, który pierwsze co, to pyta o dziewictwo? Żadna, a są takie jak ty, co chcą zachować cnotę do ślubu. Najpierw trochę trzeba się poznać, a potem możesz powiedzieć, że ty chcesz dopiero po ślubie i zobaczysz jak zareaguje. Jak powie, że też to jesteś w domu. No ala jak od razu wyjedziesz ilu przeleciała, to zostaniesz na 100000% sam. Kretynie

Gość gość
witam zaczekałem z seksem do slubu, w noc poslbna narzeczona 9zona) była zmeczona to nie chciałem namawiać ale boje się mam takie leki ze mi nie wejdzie. kurcze raz probowalem w motelu z była i wogole nie hcial mi ten mój siusiak wejść. chyba miała za twarda albo spieta była.. nie wiem.. wiem jedno: dziewicza blona się odbudowuje a wiec warto czekac. zrobić to a po tem odczekać pare lat i tak będzie przyjemniej...warto czekac bo to jest symbolika