Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hejohejo

ladny niski glos jak to wykorzystac?

Polecane posty

Niektorzy mowia ze mam ladny wyjatkowy niski glos ( nie do spiewania) i ze powinienem to jakos wykorzystac. Jestem chlopakiem mam 24lata i mam niski glos, w sensie ze jezeli rozmawiam np z kims przez telefon czy cos to wydaje sie starszy itd. Jestem dwujezyczny poniewaz wychowalem sie we Wloszech i mieszkalem tam do 20 roku zycia i juz w wieku 16-17 lat nauczyciel w szkole mowil mi zebym poszedl pracowac do radia hehe. Zjechalem do Pl nie dawno i bylem na badaniach krwi a pani ktora pobierala mi krew powiedziala ze mam bardzo ladny niski glos i ze to musze wykorzystac ( mowila ze gdy byla mloda to spiewala wiec ma dobre sluch itd)..Tydzien temu tez poszedlem na zajecia jogi i jak mnie zobaczyla nauczycielka to powiedziala ze myslala ze bede starszy i przed koncem zajec powiedziala mi ( nie wiem czym sie pan zajmuje ale ma pan ladny wyjatkowy glos i szkoda by bylo tego nie wykorzystac). Ale ja jak np slysze siebie na jakims nagraniu czy na wideo to muj glos wogole nie wydaje mi sie ladny itd.. Ogolnie to macie moze jakies pomysly na wykorszystanie tego glosu czy cos? Z gory dziekuje za kadza odpowiedz !

Gość gość
Skontaktuj się z jakimś bankiem głosów. Możesz też w ramach autopromocji robić audiobooki i rzucać net.