Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Olali was koledzy koleżanki i zostaliście sami?

Polecane posty

Bo mnie już dawno temu i zostałem sam a jak próbowałem poznać innych to mnie olali

Gość gość
Kup sobie dliator nie będziesz sam

Gość gośćP1
BLE BLE a zastanawiałeś się dlaczego tak jest. Przecież musi być jakiś powód. Napisz coś więcej.

Gość gość
Mnie też wszyscy olali, później desperacko szukałem znajomych to jeszcze bardziej mnie olali. Usłyszałem że nie nadajemy na tych samych falach. Tragedia towarzyska

Gość gość
Bleble zacznijmy od podstaw PRACUJESZ?

Gość gośćP1
Ile masz lat ?

No wiesz kiedyś miałem kumpla zadawałam się tylko z nim uważałem go za najlepszego kumpla on też miał tylko mnie i tak dopóki nie poznał innych i końcu najprawdopodobniej mnie olał miałem też innego kolegę przychodzilem do niego czesto do niego często wyszedł dopiero wtedy gdy tamten przyszedł do mnie i końcu się urwał znajomości

Gość gość
jesteśmy nudni bracie, nie łam się można dużo spać

Gość gośćP1
A co nietak z twoim wyglądem ?

Gość gość
MASZ PRACE??

Gość gość
"Miałem pracę ale się nazbierało ze mnie i końcu się zraziłem" "nazbierało ze mnie" co to znaczy? 30 lat bez pracy to się nie dziw że jesteś sam.

Gość gość
a to praca wyznacza z kim gadać z kim nie?

Gość gość
Facet jak jest brzydki to musi dobrze zarabiać. Dziewczyny lecą na kasę mówią że tak nie jest ale w rzeczywistości żadna na gołodupca nawet nie splunie. I to wcale nie jest złe ponieważ powoduję że odpady genetyczne nie mają szansy rozmnożenia.

Gość gość
odpad genetyczny :/

BLE BLE JESTEŚ nierobem i tyle w temacie jak byś miał mieszkanie dobrze zarabiał to do gniazdka by się jakaś skowroneczka znalazła. Piszą ci a ty nie rozumiesz życie to nie bajka nie masz już chyba 14lat kiedy mogło ci się wydawać. Poustawiaj życie po kolei. Potrzebujesz siły zacznij ćwiczyć to facetom naprawdę pomaga. Znajdź prace/staż cokolwiek żeby pieniądz szedł. Zapisz się na kurs językowy wyjedz do niemiec zarabiaj pieniądze. Masz tyle możliwości a ty grzejesz pryszcze na dooopie w domu. Tak świata nie zmienisz. 98% dziewczyn na ciebie nie splunie pozostaje ci 2% które możesz zainteresować jeśli tylko chcesz.

Gość gość
Nie przejmuj się ja jestem ładny i żadnego znajomego, dziewczynom może i się podobam ale zakochalem się w takiej co mnie nie chce więc też jestem samotny i biedny.

Gość gość
"Może i jestem odpad ale jestem też czlowiekiem" x Zamiast mieć opinię innych o sobie w d***e to robotę rzucasz...

Gość gośćP1
Ja uważam że takie panienki to odpady genetyczne. Nie wiedzą co to uczucie, tylko mamona sie liczy, dla niej tyłek wypinają. To chyba nazywa się prostytucja.

Gość gośćP1
BLE BLE nie jesteś żadnym odpadem, poprostu czasem tak jest że wszystko wymyka sie spod kontroli. Wszędzie znajdą się mądrzy którym łatwo jest wszystkich krytykować, ale życie pisze własne scenariusze i czasem nie mamy na to większego wpływu bądź robimy coś głupiego co później rzutuje na całym naszym życiu. Musisz wziąć się w garść, napewno będzie lepiej.