Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam Was :) Piszę tutaj ponieważ nie znalazłam nigdzie wątku, który by odpowiadał mi w 100% :) Otóż tak, moja sprawa wygląda następująco. Ponad miesiąc temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i doszedł w środku. Dzień później miałam dni płodne. Cykle od lat mam regularne - 28 dni (1 dzień w tą czy w tamtą, to jeszcze regularne:) ). Od razu mówię, robiłam 2 testy - negatywne. Kiedy powinnam dostać miesiączki(2.03), miałam jednorazowe delikatne plamienie, czułam się jakby przed miesiączką i kilka dni pobolewały mnie jajniki i tak na dole brzucha pulsacyjnie uciskało, skurcze czy coś ;p. W tym czasie 2 czy 3 dni czułam się jakbym przechodziła grypę. Od tego czasu mam tam bardzo mokro,nigdy tak nie miałam, śluz biały, gęsty i dosyć lepki. Mam takie wrażenie mokrości jakbym właśnie dostała miesiączki. Od około 2 tygodni ciągle latam siusiu. Często pobolewa mnie w dole pleców tak nad pośladkami i również pobolewa mnie głowa i mam zawroty, jestem częściej zmęczona i bardziej senna szczególnie po południu. Mam trochę pełniejsze piersi i takie bardziej delikatne. Zaczęły mi też przeszkadzać niektóre zapachy... Jeszcze nigdy się tak dziwnie nie czułam. To chyba tyle :) Mam ciężarną koleżankę która była w ciąży a pozytywne testy zaczęły dopiero jej wychodzić około 4 miesiąca. Beta tez na początku nic nie pokazywała. Podobno to przez to że miała zbyt niski poziom hcg i nic nie wykazywało ciąży poza usg. Do mojego ginekologa na razie nie dam rady się zapisać bo nie ma jeszcze zapisów na kwiecień, mam dzwonić i się dowiadywać także o betę. A Wy co sądzicie? Miałyście może podobną sytuację? Lub byłyście w ciąży a testy jej nie wykazywały? Pozdrawiam :)

Gość gość
Zrób betę sama -na to i tak nie trzeba skierowania lekarza, bo to badanie nierefundowane.

Gość gość
Dokladnie zrob bete napewno wynik juz bedzie wiarygodny

Gość gość
Zarówno bolesność piersi jak i reszta objawów nie muszą świadczyć o ciąży, jednak jeśli miesiączka się nie pojawia to bardzo prawdopodobne. Mi testy ciążowe zaczęły wykazywać dopiero w 6 tyg ciąży, wcześniej były negatywne. Najważniejsze żebys na wszelki wypadek zaczęła o siebie dbać, przyjmować kwas foliowy. Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na wizytę u lekarza :-) powodzenia

Gość gość
a te testy to kiedy robiłaś?

Gość gość
bete zrob-zadna filozofia

Gość gość
NA 100% CIAZA weź pod uwagę zywotnosc plemnilow

Gość gość
Gratulacje jestes w ciazy!!!

Gość gośćgosc ANECZKA
Mi też się wydaje, że jesteś w ciąży. Tak jak radzą koleżanki koniecznie zrób bhcg i daj nam znać! !!