Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przerazaja mnie fanatyczni katole i muzulmanie....

Polecane posty

Gość gość

mam dosyc religijnych oszolomow, ktorzy mowia innym co maja robic............ rzygam tym, naprawde. Poznajac faceta zastanawiam sie, czy udaje takiego fajnego a w domu wchodzi na kafeteria.pl i pisze, ze kazda to d****** tylko dziewice nie sa d******* i tak dalej.

Gość gość
kiedys to by chyba mnie spalili na stosie :D matko, chyba ogranicze to forum.

Gość gość
są nas Legiony, jesteśmy sąsiadami, kolegami, znamy się lub nie znamy ale nie wybaczamy i nigdy ciapaty terrorysto który plyniesz n******anym pontonie z zamiarem gwałtu i zbrodni terrorystycznych, znajdziemy cie, wytropimy twoich kolegów i nabijemy was wszystkich na sosnowy pal :classic_cool: w Polsce też będzie można do was strzelać :classic_cool: a prawda jest tylko jedna iSlam przestanie istnieć a muzułmani nawet nie fanatycy będą przesladowani za winy grup Poyebańców fanatyków zbrodniarzy i ciemnych pastuchów

Gość gość
olek by powiedział J****yy ciapaty wieśniaku nie idź tą drogą :D:D:D za kazdy masowy grób islamskich terrorystów

Gość gość
14:56 wow, ale masz cos z glowa... ciekawi ludzie na tym forum.

Gość gość
YY to o 14.56 to cytat anonymous :P .. prawdziwy bo w ludziach narasta gorycz i stopniowo nienawiść :P i taki ciapaty mieszkajacy na dzielni w pewnym momencie po takich zamachach, g***tach i innych przesladowaniach muzułmanskich nie będzie sie czuł bezpiecznie i nie bedzie wiedzial kto na dzielni da mu pierwszego kopa w ryj. :P zaczna sie samosądy