Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprzedac dom

Polecane posty

Gość gość

A moze ktos ma madry sposob na sprzedaz domu bo moja pani jest chora i nie moze zajmowac sie domem. Dom ten lezy w atrakcyjnym miejscu z widokiem na jezioro.

Gość gość
Dom ten lezy w ekskluzywnej dzielnicy Olsztyna.

Gość gość
może zacząć od wyceny? są profesjonalne firmy, takie jak http://tergo.pl/oferta/ które przygotują taką wycenę domu bez problemu - u nas współpraca z nimi sporo ułatwiła w temacie sprzedaży domu.

Bardzo dobrym sposobem oprócz zrobienia atrakcyjnych zdjęć, jest odpowiedni sposób ogłoszenia o chęci sprzedaży. Świetna metoda to dodanie ogłoszenia do wielu portali na raz, wtedy mamy pewność, że uzyskamy odpowiedni efekt. Polecam http://www.odwlasciciela.pl - internetowe biuro ogłoszeń nieruchomości. W skrócie działa to tak że oferują publikację oferty sprzedaży lub wynajmu Twojej nieruchomości w około 100 portalach nieruchomościowych (m.in. gratka.pl otodom.pl domiporta etc). Czas publikacji ogłoszenia jest przez Ciebie wybierany i może to być: 30 dni, 60 dni lub 90 dni. Koszty publikacji jednego ogłoszenia to: 59 zł (30 dni), 119 zł (60 dni), 149 zł (90 dni), czyli taniej niż bezpośrednio w portalach ogłoszeniowych.

Hej irka. Co do strony www.odwlasciciela.pl to spotkałem się z kilkoma pochwałami a że, też miałem do sprzedania mieszkanie to z ciekawości zapoznałem się z ich ofertą i byłem lekko zdziwiony że, moje ogłoszenie znajdzie się na 100 portalach nieruchomościowych a to wszystko za 59 zl na 30 dni.