Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaEdka

Jak być sexowną dla męża?

Polecane posty

Gość brunetkaEdka

Co robić? Jak się zachowywać? Jak ubierać? Nawet nie dla męża ale tak ogólnie ;) Nie, nie chcę nikogo podrywać ale żeby w mężu wzbudzić trochę zazdrości, bo mam wrażenie, że nie jest zazdrosny. Mam 36 lat. Brunetka. 58 kg. 162 cm.

Gość exxpert
Wydaje mi się, że masz trochę nadwagi.

Gość exxpert
Podaj dokładne wymiary!

Gość gość
Jakieś rady? :)

Gość gość
Ubieraj stringi w domu, poza domem obcisle spodnie, zobaczysz ze mezowi stanie fiutek.

Gość brunetkaEdka
Nadwagi? Sprawdź moje BMI i się wypowiadaj. Mam 36 l. i niedawno urodziłam. Poza tym, nie chcę być szkieletem :o Rozumiem, że wg ciebie tylko kobieta o wadze 48-52 kg ma prawo być sexowną?

Gość gość
58 kg to idealna waga. Jezeli masz obfity porost lonowy to czesto poruszaj sie w domu nago. Nich maz sie napali.

Gość gość
Gdy jestes w lozku to ugniataj mu fiutka.

Gość gość
Chodzi o to, żebyś popracowała ewentualnie nad figurą, poćwiczyła niektóre partie, itd...

Gość gość
58 kg to idealna waga. Jezeli masz obfity porost lonowy to czesto poruszaj sie w domu nago. Nich maz sie napali x Z dobrą waga się zgadzam. Ale z tym porostem lonowym, to pojechales :D haha

Gość gość
Gdy maz bedzie lezal to obejmij kolanami jego glowe i wsadz mu lechtacke do ust.

Gość brunetkaEdka
Obfity? :D Może i mam ale podgalam ;) Jejku, no dajcie jakieś życiowe porady :) Mam wrażenie, że mąż nie zwraca uwagi na stringi, jakieś sexi ciuchy. Od początku związku nigdy nie mówił mi o tym, że chce, ani tym bardziej nie kupił mi. Poprzedni facet kupował i mówił, że lubi. Chcę coś zmienić w naszym związku, bo trochę gaśnie. Mąż dużo pracuje, ja też, do tego dziecko i brak czasu na rozgrzanie związku. Idzie jednak wiosna i postanowiłam coś zrobić ;) dla naszego związku.

Gość gość
Bardzo dobrze ze chcesz poprawic swoj zwiazek. Musisz sie tak zmienic zeby maz zwrucil na Ciebie uwage. A jak do ten pory sie pieszczyliscie? A moze wypowiadasz negatywne rzeczy. Napisz wiecej o sobie i o seksie i pieszczotach w przeszlosci.

Gość gość
A kiedy ostatni raz ugniatalas mu fiutka?