Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu jakaś babka ,która rozstała się z facetem ,który ją olewal i ranił?

Polecane posty

Gość gość

czy jest tu jakaś babka ,która rozstała się z facetem ,który ją olewal i ranił?

Gość gość
KOCHANE MAM DO WAS PYTANIE: CZY ZDARZA SIĘ ZE CZASEM MYSLICIE O BYLYM?MIMO ZE NIE BYL DLA WAS ZA DOBRY , OLEWAL WAS I RZUCIL? CZY MACIE DO NIEGO JESZCZE JAKIS SENTYMENT? bo JA BYLAM 8 LAT W ZWIĄZKU z facetem ,który byl uzalezniony od alkoholu i totalnie mnie olewal..wybieral zawsze kolegow i bary. nigdy nie widac bylo z jego strony milosci do mnie(widzieli to wszyscY -tylko nie ja) ja zabiegalam i "zesrac sie "za przeproszeniem za nim chcialam..ciągle mu wybaczalam jego wyskoki..kochalam go.. az przyszedl moment ,że on powiedzial ,że juz mnie nie chce..i stalo sie...rozstalismy sie na dobre ,pomimo tego ze wczesniej rozstawalismy sie juz milion razy ...WCZESNIEJ TEZ SUGEROWAL ZE MNIE NIE CHCE ,ALE JA BLAGALAM GO BY MNIE NIE ZOSTAWIAL..taka bylam głupia i ponizalam się przed nim.tym razem on poznal kogos nowego i chyba mnie zdradzal..NAPRAWDE ZDALAM SOBIE SPRAWE ŻE TO KONIEC i rozpaczliwie szukalam kogos nowego .. Stalo sie akurat tak ,że poznalam zaraz po rozstaniu super faceta..wydawac sie moze ze ideał..przystojny,wyksztalcony i na dobrym stanowisku,a do tego spokojniutki bez nalogów oraz kochający, czuly -poprostu dobry czlowiek...całkiem inny niż mój byly-to zupelne przeciwienstwo bylego. NIESTETY zdarza się ,że mysle o bylym..smutas.gif nie wiem nawet czy go alej nie kocham,...nie chce tego ,ale takie mysli mam.. CZY KTORAS Z WAS MIALA TAKI PRZYPADEK..CHCIALABYM WIEDZIEC ,ZE NIE TYLKO JA TAK MAM,ŻE CZUJE JESZCZE COŚ DO EKSA ,POMIMO TEGO ,ZE MÓJ NOWY FACET JEST STO RAZY LEPSZY JAKO PARTNER.

Gość gość
a po co zakladasz kolejny temat?

Gość gość
co znaczy ZESRAC SIE ZA KIMS?

Gość gość
TO ZNACZY zrobic wszystko ,żeby ta osoba byla zadowolona z nas.:)

Gość gość
masz nauczke wiecej nie sraj p:

Gość gość
Kretynki z kafe jak zwykle nie na temat. Kobieta pyta czy myślą o byłych ,a one wyciagaja jakies zdania z calosci. Autorko napisz na wizażu-to forum jest dla debili i tutaj nikt ci nie napisze na twe pytania.

Gość gość
mysle tylko zle.