Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania pokazały że osoby które trzymały cnotę do ślubu seks był dużo przyjemnie

Polecane posty

Gość gość

od osób które uprawiają przed lub mieli rozwiązłość seksualną :)

Gość gość
Jakie badania?

Gość gość
Taa zwłaszcza w czasie nocy poślubnej

Gość gość
badania przeprowadzone przez naszego drogiego aseksualnego autora tematów o dziewicach który nie skończył nawet szkoły podstawowej :D

Gość gość
gość dziś badając ludzi co nie czekali z seksem a ci co czekali pozdrawiam

Gość gość
gość dziś 2000 par było sprawdzonych pozdrawiam

Gość gość
Kto takie badania przeprowadził i gdzie znajde wyniki owych badań?

Gość gość
no widzisz, on je przeprowadzał, bo to naukowiec który pisze "nie" z przymiotnikami oddzielnie, nigdy nie wstawia linków do swoich badań. Dzisiaj założył temat o "badaniach naukowo" twierdząc, że ten niegramatyczny tytuł to literówka :D

Gość gość
miałam swój pierwszy raz po ślubie i moge go określić jednym słowem - był CH/U/JOWY !!! bardzo źle się dobraliśmy pod tym względem, jak się okazało to jego bardzo kręcił sex analny a ja tego się brzydzę, rozwód przyszedł bardzo szybko (zdradził mnie, bo nie chciałam robić pewnych rzeczy w łóżku między innymi analu), teraz mam nowego męża, zaczełam z nim sypiać po roku spotykania się - SEX JEST NIEZIEMSKI !!! dogadujemy się w każdej sprawie, mamy podobne zdania i też w sexie jesteśmy świetnie dopasowani - razem jesteśmy 9 lat w tym 7 lat po ślubie :) żałuje tylko, że ze swoim pierwszym mężem nie miałam pierwszego razu przed ślubem bo tak to bym nie marnowała tyle czasu z nim.

Gość gość
gość dziś literówka! ile mam powtarzać co? a tutaj tak napisałem żeby się cały temat zmieścił bo jak to będzie wyglądać w połowie ucięte.

Gość gość
duża ta literówka jak ci się "e" na "o" zamieniło :D i jak tam twoje nie-dziewice? :D

Gość gość
nie, bo wszyscy wiedzą, że w skład tego wchodzą inne czynniki (niskie libido, małe oczekiwania, religijność, niechęć do rozwodu nawet jak małżeństwo jest nieudane). No i onet...nie ma to jak brać swoją wiedzę naukową z onetu. Tylko czego się spodziewać po kimś kto ma problem z pisaniem prostych zdań?

Gość gość
gość dziś pisze szybko na telefonie dlatego pojawiło się te nieszczęsne "o". Chce każdej z was odpisać więc musisz zrozumieć mój błąd. Pozdrawiam

Gość gość
a inne błędy? co to takiego śmiesznego wczoraj napisałeś? Jeden z tych standardowych "zkąd"? No i notoryczne pisanie "nie dziewice" :D

Gość tu autor
badania pokazały, że jestem równo j.e.b.n.i.ę.t.y

Gość gość
gość dziś Sama wróć puszczalska łajzo do szkoły podstawowej na lekcje religii i polskiego! Tyle się mówi seks po ślubie a ty dalej uprawiasz przed haha to jakby do debila mówić 50x razy a ten dalej nie rozumie, że trzymając cnotę szanujesz się!!!! Chciałem wspomnieć, że te badania naukowe można spotkać prawie na każdej stronie onet, wp, interia itp.

Gość gość
same wartościowe źródła naukowe :D i już się nasz aseksualny analfabeta obraził. Może zacznij książki czytać zamiast śmieciowe portale? Słownik chociaż.

Gość tu autor
haha, chciałem wspomnieć że robię sobie dobrze ręką pod te badania naukowe z onetu, wp, interii

Gość gość
gość dziś wcześniej pisałem niedziewice źle teraz nie dziewice też źle hahaha :D Nigdy nie napisałem zkąd moja droga hahaha chciałem wspomnieć, że z wypracowań miałem dobre oceny a błędów ortograficznych w wypracowaniach bardzo rzadko widziała.

Gość gość
Autor wali konia ale koń ma być też dziewica

Gość gość
gość dziś spieprzaj magistrze i tak skończysz na kasie w tesco

Gość tu autor
hahaha, chciałem wspomnieć, ale nie wiem o czym

Gość gość
gość dziś i tak pójdziesz zdziro do piekła za ten seks przedmałżeński i nieprokreacyjny, tabletki antykoncepcyjne, prezerwatywy

Gość gość
no i wyszło szydło z worka - mało, że autor jest samotny, aseksualny, niechciany przez nikogo to na dodatek zazdrości innym wykształcenia ;D

Gość gość
gość dziś seks oralny powoduje raka słyszałaś? tabletki antykoncepcyjne zwiększają szanse zachorowania na raka aż o 300% niespodzianka dla takich pustaków jak ty.

Gość gość
"i tak pójdziesz zdziro do piekła za ten seks przedmałżeński i nieprokreacyjny, tabletki antykoncepcyjne, prezerwatywy " x hahaha,ile ty masz lat, głupku, że takie kity ludziom wciskasz i pewnie sam w to wierzysz, ćwoku

Gość gość
i apel do ciebie trzymaj cnotę bo nie będzie ci powtarzał 100x że trzymając szanujesz się.

Gość gość
gość dziś skont hahaha

Gość gość
ja siebie bardzo szanuję - upewniam się, że moje potrzeby są zaspokojone :D podsumowanie autora: niewykształcony, brzydki (tematy o modelach), analfabeta, zerowe libido, czyta tylko głupie portale typu onet, prawiczek, żadna go nie chciała. Prawie mi go szkoda :D