Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania pokazały że osoby które trzymały cnotę do ślubu seks był dużo przyjemnie

Polecane posty

Gość gość
Prawda! On tak to pisze :D I nie ma to jak chwalić się ocenami z polskiego zjadając przecinek w tym samym zdaniu. Co za smutny przypadek.

Gość gość
Jeszcze trzeba dodać że autor jest otyły czyli zwykły grubas pewnie dlatego ma kłopoty z wzwodem.

Gość gość
W sumie to całe zdanie jest niegramatyczne. To niepotrzebne powtórzenie też razi w oczy. Jakoś nie wierzę w te dobre oceny.

Gość gość
gość dziś wykształcony debilko nie wiesz nic o mnie to się nie wypowiadaj. Nie potrafisz trzymać cnoty a potem żal bo facet przeleciał i zostawił hahaha :D

Gość gość
Jego gramatyka jest tak koszmarna, że nawet czytać te wypowiedzi jest ciężko. Jaką szkołę mógł skończyć ktoś kto nawet wysłowić się nie potrafi?

Gość gość
gość dziś Nie musisz pustaku wierzyć! nie potrafisz sama pisać mało tego nie potrafisz czytać ze zrozumieniem! dziewictwo to nie tylko błona debilko!!!

Gość gość
to w takim razie nikt tu nie potrafi czytać bo wszyscy się śmieją się z twoich niegramatycznych, pełnych błędów ortograficznych wpisów :D

Gość gość
gość dziś Koszmarny to twój ryj pustaku! Uważaj żebyś raka nie złapała hahaha

Gość tu autor
jestem debilem i przegrańcem kafeteryjnym, dlatego zakładam tematy o dziewicach i robię sobie wtedy dobrze ręką, cóż mi pozostało innego

Gość gość
@gość specjalną szkołę taki ktoś kończył chyba :D (nie obrażając oczywiście osób potrzebujących takowych szkół)

Gość tu autor
chciałem wspomnieć, że hahaha, beka ze mnie oczywiście

Gość gość
chyba leków dzisiaj nie wziął :D . "raka złapała"...on chyba myśli, że rak to choroba wirusowa którą można złapać. Albo to po prostu jego kiepski polski znowu daje o sobie znać.

Gość gość
gość dziś Miałem minimum +3 z wypracowania zatkało jak to możliwe? jakbym kiedykolwiek pisał niegramatycznie to dostałbym jakieś uwagi od polonistki.

Gość gość
Ty się autor lepiej o swoją prostatę martw bez seksu grozi ci rak gruczołu krokowego.

Gość gość
chwalić się tróją z plusem...faktycznie geniusz. Ciekawe kiedy to było, w 4 klasie szkoły podstawowej? Bo za takie wypowiedzi jak on tutaj serwuje to nawet w technikum zatrzymują w klasie :D

Gość gość
Miałem minimum +3 z wypracowania zatkało jak to możliwe? -----> taaa, zatkało, chyba ciebie, umysłowo

Gość gość
gość dziś jesteś umysłową amebą z porażeniem mózgowym. Psychiczna, chora, nie potrafiąca pisać, czytać ze zrozumieniem, leczy się na depresje, nerwice, pracuje za najniższą krajową, niedziewica dalej wymieniać ?

Gość gość
gość dziś napisałem, że to najniższa ocena jaką kiedykolwiek dostałem.

Gość gość
takie listy mają sens tylko wtedy kiedy osoba o której mówisz sama pisała o tych wszystkich cecach. My wiemy, że ty jesteś kompletnym przegrańcem bo sam to przyznałeś, ale pisząc o nas możesz najwyżej wyszukiwać obraźliwych określeń przez wyszukiwarkę (bo słownika się boisz) :D

Gość gość
taaa...najniższa. Twoje "skont" załatwiłoby ci dziennik pełen jedynek.

Gość gość
Ty autor nigdzie nie pracujesz żyjesz na koszt podatnika gdyż do żadnej pracy się nie nadajesz ot taki półgówek chory na cnote.

Gość gość
"jesteś umysłową amebą z porażeniem mózgowym. Psychiczna, chora, nie potrafiąca pisać, czytać ze zrozumieniem, leczy się na depresje, nerwice, pracuje za najniższą krajową, dalej wymieniać ?" x Wypisz wymaluj- ty, autorzyno :D

Gość gość
czerpał inspirację z własnego doświadczenia :D

Gość gość
gość dziś no skont :D śmieszne jesteście haha Dziewica to kobieta która jako jedyna się szanuje!

Gość gość
trzeba było błędów nie robić to byśmy się nie śmiali :D

Gość gość
gość dziś ja nigdzie nie pracuje? przepraszam bardzo ale znasz mnie? jak nie to się nie wypowiadaj

Gość gość
"Dziewica to kobieta która jako jedyna się szanuje!' X powiedz to swojej matce, hahaha :D

Gość gość
gość dziś ale ktury slownik co :D

Gość gość
Cieszę się, że nie ja jedna zauważyłam jego koszmarną gramatykę! Sam tytuł przyprawia mnie o dreszcze. :O Zamiast interesować się cudzym życiem seksualnym, zainteresuj się książkami; ze słowa pisanego najlepiej przyswaja się poprawną polszczyznę.

Gość gość
ja rzem nie wiem gdzie ten słownik pomurz mi gdzie znaleŚć :D