Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania pokazały że osoby które trzymały cnotę do ślubu seks był dużo przyjemnie

Polecane posty

Gość gość
16:33, pewnie, że nie tylko Ty jedna to zauważyłaś, w każdym wątku tego durnia ludzie mają ubaw z tej jego żałosnej polszczyzny :D

Gość gość
Oczywiście że autor to bezrobotny darmozjad całymi dniami od rana do wieczora wypisuje brednie o cnotach wyzywając wszystkich dookoła

Gość gość
Autorze, moment inicjacji (przed ślubem czy po ślubie) na prawdę nie ma wpływu na jakośc współżycia. Bo co za różnica, czy zrobisz to 15 stycznia, czy 30 czerwca? Mogę się przychylić ku tezie (i specjaliści faktycznie tak twierdzą) że ludzie będący w stałych związkach mają lepsze pożycie. Dlaczego? Bo mają szansę "dotrzeć się" i poznać swoje ciała nawzajem itp. Ale to, co piszesz, to jest rozpaczliwy bełkot zfrustrowanego człowieczka.

Gość gość
popieram autora watku dobrze pisze

Gość gość
Widocznie autorzyna lubi, kiedy inni się z niego publicznie nabijają :D Albo chce jakoś zwrócić na siebie uwagę i cieszy się, że inni mu odpisują, nieważne, że wszyscy się z niego n*******lają :P

Gość gość
gość dziś Praca na kasie czeka pozdrawiam

Gość gość
nawet jak próbuje się podszyć to jego gramatyka mu to uniemożliwia. Znowu zgubił przecinek udając kogoś innego :)

Gość gość
gość dziś ja mam dystans do siebie i to jest najważniejsze. Brak dziewictwo u kobiet może przerażać w dzisiejszym świecie.

Gość gość
Autorowi wydaje się, że może pouczać ludzi, kiedy sam jest niedoświadczony i nie ma nawet cienia wiedzy co oznacza pojęcie bliskości z drugą osobą, kiedy pożądasz jej tak bardzo, że chcesz z nią dzielić jedno ciało. To tak, jakbym ja pouczała kogoś jak malować będąc ślepą... :)

Gość gość
gość dziś Praca na kasie czeka xxx na ciebie

Gość gość
Przerażająca autor jest twoja głupota .

Gość gość
gość dziś rozczarowaniem to jest twój ryj wróć do podstawówki na lekcje religii.

Gość gość
"Brak dziewictwo u kobiet może przerażać w dzisiejszym świecie." x wyrazy współczucia, przerażony człowieczku, może idź na jakąś terapię w związku z tym

Gość gość
gość dziś na mnie haha? ja jestem ustawiony do końca życia :D

Gość gość
Bawi mnie, że wydaje ci się, iż poprawna polszczyzna jest wyznacznikiem "magistrów" studiów humanistycznych. :D Mówi ci coś magister inżynier mechatronik? :)

Gość gość
Jak ty autor jak tak kurczowo trzymasz się zasad religii to może na księdza byś się nadał zważywszy że do seksu to ty pociągu nie masz i z ciebie żaden kochanek nie będzie

Gość gość
Wiesz gdzie kończy taki filozof jak ty? na kasie w hipermarkecie. Pozdrawiam niedziewice

Gość gość
Chyba domyślam się, w jaki sposób jesteś "ustawiony", skąd masz tyle czasu na wypisywanie bzdur na kobiecym forum, skąd twoje wyraźne braki w wykształceniu i wąskie horyzonty - rodzice mają gospodarstwo rolne albo sady owocowe gdzieś na lubelskiej wsi. Prawdopodobnie twoja aktywność będzie mniejsza jak zacznie się okres zbiorów, gdzieś w kwietniu-maju. Zgadłam? :)

Gość gość
gość dziś rozczarowaniem to jest twój ryj wróć do podstawówki na lekcje religii -----> A ty skończyłeś już podstawówkę ? Za dużo religii, za mało języka polskiego. O twoim ryju lepiej nie myśleć :D

Gość gość
poprawna polszczyzna jest wyznacznikiem ludzi którym pozwolono skończyć szkołę średnią. To dużo mówi o autorze :D

Gość gość
gość dziś oczywiście ale po co mi to mówisz tępaku? jak nie masz żadnego pojęcia o życiu?

Gość tu autor
wiecie, gdzie kończy taki filozof jak ja ? ;)

Gość gość
Autor ten co kłamie powinien mieć dobrą pamięć zapamiętaj tą zasadę idioto ostatnio chwaliłeś się studiami na wydziale transportu.

Gość tu autor
chciałem wspomnieć, że ja przeważnie kończę w chusteczkę higieniczną, kiedy robię sobie dobrze ręką, pisząc te swoje fantazje o dziewicach, hahaha

Gość gość
on na studia nawet by się nie dostał.

Gość gość
gość dziś Niczym się nie chwaliłem! pozdrawiam Nie każdy temat o dziewicach jest mój Pozdrawiam

Gość gość
Niedziewice uśmiałem się z was :D

Gość gość
gość dziś A ty skarbie skończysz studia i co potem? kfc czy mdcondalds haha

Gość gość
Niestety autor taki idiota jest tylko jeden twój styl jest wszystkim znany

Gość gość
Siedzę tu już dwa czy trzy latka i zauważyłam, że autor zaczął swoją krucjatę w okresie zimowym. Mówię wam, on nie będzie tak aktywny, kiedy zaczną się plony. I ta jego zaściankowość i opieranie się na słowach kleru? Typowy człowieczek z bardzo małej miejscowości.