Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprzedac dom

Polecane posty

Gość gość

Moja pani jest w podeszlym wieku i chora, niezdolna prowadzic dom. Dom ten lezy w atracyjnej, cichej dzielnicy z widokiem na jezioro na Warmii.

Gość gość
Jeżeli decyzja o sprzedaży domu jest przemyślana, to najpierw należy zastanowić się za jaką kwotę -oczekiwania i realia. Możecie zacząć od ogłoszeń - jeżeli się uda znaleźć klienta to będzie to korzystne dla obu stron. Jeżeli się nie uda można próbować przez agencję - trochę się traci, ale za to nie trzeba biegać za kupcem i formalnościami.

Gość gość
Jest cena 750 tys. 9 pokoi i 250 m2.

Gość gość
Dom jest podlozony w internecie. A moze znane sa inne sposoby by zainteresowac kupcow.

Gość gość
przy sprzedazy warto skorzystac z biura nieruchomosci, bardzo szybko znajda kupcow...ja korzystalem z krakowskiego biura NowodworskiEstates jak sprzedawalem, zamknelo sie w dwoch tygodniach wszystko

Gość gość
za tą cenę dom powinien być przygotowany do sprzedazy - czysty, bez zbędnych rzeczy, odmalowany, naprawione niedoróbki, tak samo przygotowana działka, etc Trzeba dokładnie zastanowić się nad klientem domu i pod jego potrzeby opracować ofertę sprzedazy, np. jak na pensjonat czy dla wielopokoleniowej rodziny to inni odbiorcy! profesjnale zdjecia i szczególowy opis i dajcie na kilka portali, w tym na te dedykowane klientom. Mozna zrobic więcej zdjeć i prostą www. mozna dać ogłoszenie w gazecie, czy filmik online albo dużą tabliczkę przy drodze głownej albo ogłszenia na wiejskich tablicach czy w urzędach, przystankach, etc. Mozna też kontaktowac sie samemu z pośrednikami nieruchomości lub z potencjalnymi kupcami, np. wysyłając do pobliskich firm jako propozycja nowej, lepszej lokalizacji dla ich działalności.

Gość Świderska
Dobrze jest go wczesniej wyremontowac, wtedy szansa na sprzedaz bedzie wieksza i moze za wiecej. Korzystalam z firmy projektowej designoff.com.pl i jak najbardziej pomoglo, bo wliczylam w koszty remont i jeszcze wyszlam na tym na plusie, wiec oplacalo sie;)

Gość gość
Pomogli mi na stronie http://wykup-nieruchomosci.pl. Dobre podejście znają się na temacie wiedzą jak wycenić nieruchomość żeby to miało ręce i nogi, ceny mi nie zaproponowali z kapelusza. Można się dogadać odbierają telefony odpisują na maile.