Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgadzacie się z tym że Polacy to mało urodziwy naród?

Polecane posty

Gość gość

Zarówno faceci jak i kobiety też przeważnie urodą nie grzeszą? Bo spotykałam sie z takimi opiniami tzn słyszałam je ogolnie o Polakach i Polkach np ,że nie sa zbyt urodziwe, ale za to łatwe

Gość gość
Pewnie mówili o tobie ;)

Gość gość
Znudziły mnie już te k***y srajace do własnego gniazda :)

Gość gość
Jest dużo ładnych Polek i brzydkich Polakow. Niestety, w Niemczech mężczyźni są naprawdę przystojni i trudno mi było znaleźć niskiego paszteta,w Polsce jest mnostwo ladnych buzkach ale za to niskich i brzydkich o normaln wzroscie. POLKI sa prsexietnw albo ladne.

Gość gość
16:59- nie o mnie bo słyszałam od innych osob, ze slyszeli takie opinie

Gość gość
Zwariowałeś? Byłeś może w Holandii? Albo Niemczech? Tam jak widzi się ładną dziewczynę, to z reguły jest to Polka :) Generalnie myślę, że ładniejsi od Polaków są tylko południowcy- Włosi, Hiszpanie...

Gość gość
Wg mnie to jest tak : faceci są generalnie mało przystojni, a Polki może nie są brzydkie, ale też nie piękne, uważam, ze jesteśmy przeciętnej urody tak zupełnie obiektywnie np Ukrainki nas biją na głowę i to nie tylko stereotyp... Natomiast niestety jesteśmy bardzo zaniedbane i ubieramy się na jedno kopyto, zero fantazji czy własnego stylu tylko wszystko podobne z sieciówek

Gość gość
Jak patrze na te bezcyckowia z wiecznie wredną miną, to nie czuję Wielkiej atrakcyjności .Raczej załamkę.

Gość gość
także mysle, ze gdyby Polki zaczęły sie lepiej ubierac i bardziej o siebie dbac moglo by być lepiej. No i o ile wśrod mlodych dziewczyn jest calkiem sporo ladnych to szybko sie starzejemy, widac to po kobietach na ulicy...

Gość gość
17:06- nie przesadzaj ,ze załamkę, nie jestesmy najpiekniejszym narodem, ale nie jest tak źle, jest przeciętnie

Gość gość
Taaa chyba w waszych snach... obcokrajowcy mają takie właśnie zdanie o polkach - niezbyt ładne, ale łatwe i taka jest prawda, wygooglujcie sobie opinię o polkach roosh v albo tematy na zagranicznych forach, pierwszy wynik w google, proszę: "are polish women sluts or is it just a myth?

Gość gość
Moim skromnym zdaniem nie ma czegoś takiego jak mniej lub bardziej urodziwy naród, tylko pewien odsetek ludzkości, który dostał od rodziców układ genów, które tworzą im symetryczne, ładne twarze. Ładnych ludzi jest mało w KAŻDYM narodzie.

Gość gość
Z tymi Włochami to bym nie przesadzała. Kilka razy byłam we Włoszech i wielu przystojnych Włochów nie widziałam. Natomiast jak już jest jakiś przystojny to o matko *_* <3

Gość gość
"Zwariowałeś? Byłeś może w Holandii? Albo Niemczech? Tam jak widzi się ładną dziewczynę, to z reguły jest to Polka " xxx Niestety, ale to nie jest tak do końca prawda. Ja często przebywam w NL i wcale nie widzę tak wiele ładnych Polek, a za to całkiem sporo ładnych Holenderek, z tym, że są to z reguły młode dziewczyny, z wiekiem mocno brzydną ;)

Gość gość
17:06 tak jak wszędzie są atrakcyjni i nieatrakcyjni ludzie, z tym że generalnie zachowanie kobiet w Pl to jakaś anomalia.Nie Wyglądasz jak Bogacz? Nie podchodz bliżej niż na 10 m. No chyba, że zagadasz po angielsku, wtedy odrazu pojawia się uśmiech i zapewne też wilgoć w majtkach:o

Gość gość
Ludzie. Zauważacie ładnych ludzi, bo ładnych ludzi się zauważa. Po średnich przesuwacie obojętnie wzrokiem. A teraz znajdźcie mi tu pewną prawidłowość...

Gość gość
Ja myśle, ze to nie zalezy od pochodzenia tylko od osoby. Byłam w Niemczech i to mit, ze są az tak brzydkie bo widzialam i ładne W kazdym kraju sa brzydkie i ladne osoby i tyle

Gość gość
przystojni Włosi to na południu o ciemnej karnacji,ale te wypomadowane włoski i ciuszki blisko ciałka ,takie pańciowate północ Włoch nic szczególnego , trafiają się różni jak wszędzie

Gość gość
Polki to nie sá rasowe kobiety takie jak np w krajach skandynawskich bywaja (nie wszystkie oczywiście). NP zadna polska aktorka nie zrobila kariery zagranice a szwedki tak.

Ja jestem młodym und pięknym and zdrowym Polakiem wysportowanym, a do tego bez nałogów!

Gość gość
17:16 brudne i beżowe jest przystojne tylko dla zasciankowych polczyn z zapadlych wsi lub starych kamienic i blokowisk to jest wasz poziom

Gość sfhakZjszk
Polki są bardzo ładne o ile nie najładniejsze na świecie. Dlatego się zdecydowałam założyć u dr Iwony Gnach-Olejniczak stały aparat na zęby - by być jeszcze ładniejszą.