Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanówcie

sprawa o alimenty a jego kochanka na sali sadowej

Polecane posty

Gość tak sie zastanówcie

Będę teraz miała sprawę o alimenty na dziecko Byly juz mi zapowiedział ze przyjdzie ze swoja M. żeby go wspierala i ze chce żeby weszla na sale sadowa.Czy mogę poprosić sad żeby wyszla bo np.sie w jej obecności stresuje,krępuje? Jak myślicie ?

Gość gość
myślę, że możesz, zwłaszcza jak to z nią cię zdradził

Gość tak sie zastanówcie
Tak z nią W smie troche nam sie juz nie ukladalo ale to byla glowna przyczyna rozpadu Stresuje mnie to bardzo

Gość tak sie zastanówcie
W ogóle to jestem w szoku ze ona chce przyjść Rozumiem czekać na korytarzu ale na sale sie pchać Ja bym na sale niebweszla nigdy w zyciu

Gość gość
Też przyjdź z kimś :) albo faktycznie poproś sad o to, przeciez ona nie jest związana ze sprawa

Gość tak sie zastanówcie
Z siostra jadę Będzie czekać na korytarzu Z żadnym facetem przyjść nie chce bo i po co Uważam ze to przesada Czy sad sie przychyli nie wyjde na idiotkę ?

Gość gość
hahahah co sukwo, zazdrosna jesteś!

Gość tak sie zastanówcie
Ani troche Tu nie chodzi o zazdrość Chodzi o zachowanie jakiś przyzwoitości względem byłego partnera Ja cie nie wyzywam wiec zbastuj

Gość gość
Wszystko jest możliwe w takich sprawach. Ja jak rozwodziłam się z meżem to moj ex przyszedł na sele sądową ze swoją kochanką a za drzwiami była jej matka z wózkiem... myslałam że padne bo ja nie migłam mieć dzieci. Jednak w takich sytuacjach miec dobrego adwokata to podstawa ja korzystałam z usług tej kancelarii http://adwokat-lodz.eu/.

Gość gość
Tak takie rzeczy się zdarzają niestety.... ja też prawie na każdej sprawie miałam kochankę na sali...no ale co zrobić jak ktoś tak wyładowuje swoje frustrację. Jezeli chodzi o dobrego adwokata to ja korzystałam z tej kancelarii www.adwokatkowalczyk.pl.