Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też tak mialyscie? Status singla a plotki

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze jestem sama (mam 22 lata i jedynie krótsze związki za soba). Oczywiście nie z każdym chlopakiem było coś więcej. Kiedyś lubiłam trochę poimprezowac, mialam dużo znajomych, ale to były takie szczeniackie imprezy. Teraz calkowicie wycofalam sie z zycia towarzyskiego i uczuciowego a i tak nic sie nie zmienia - plotki zawsze obok mnie krążyły, i to wyjątkowo podłe, w sumie niezależnie od towarzystwa bo nawet wykształconym ludziom chce się w to bawić. Ostatnio właściciel mieszkania (40letni) powiedział mi, ze dowiedział się, ze jestem prostytutka i dał mi wypowiedzenie . W pracy to samo! To co , mam szukać kogoś na siłę? Czy wy też tak macie ?

Gość gość
I to niezależnie w jakiej części kraju mieszkam...nie wiem, dlaczego tak jest..

Gość gość
Zacznij tez plotkowac o innych ,niech zobacza,to najlepszy sposob

Gość gość
Może masz rację, to chyba błąd ze nie jestem intrygantka, ale na dłuższą metę? Najchętniej wybudowalabym sobie domek pod lasem...;/

Gość gość
Karma wraca kiedys i ich ktos oczerni.

Gość gość
jak sobie radzisz, dla kobiety to nie jest takie nic, jak ktoś wyzywa od najorszych i oczernia. Mam b. podobną sytuacje teraz.

Gość gość
Ja z kolei mam taką sytuację, ze odrzucilam faceta-on plotkuje właśnie w taki sposob

Gość gość
tak to jest właśnie logika facetów, dostanie kosza to znaczy ze dzi***, a chyba to świadczy o całkiem czymś innym, a co do ludzi to zawsze się obgadają czy będziesz robić swoje czy nawet jak będziesz cicho

Gość gość
tyleże takie pomówienia to chyba najgorsza rzecz bo baby zaraz patrzą krzywo na ciebie jakbyś chciała im podebrać ich miśka

Gość gość
Ja "byłam" przez jakiś czas lesbijką, może niedługo "będę" prostytutką jak Ty. Ludzie są podli.

Gość gość
Ogólnie jestem psem na baby. Ale mam zasadę, że w pracy nie podrywam kobiet. W dodatku obrzydzenie mnie bierze, jak w zasadzie każdy facet flirtuje w pracy z jakąś babką. Mają rodziny, a w pracy napalają się na kolegów/koleżanki. Jestem singlem i dla mnie to obleśne. Wolałbym umówić się konkretnie z laską na winko aniżeli kilka lat w pracy chrzanić podteksty. Żałośni są: i kobiety, i faceci. W kązdym razie nie uczestniczyłem w tych gierkach i doczekałem się opinii - PEDAŁA. Spoko, nie przeszkadza mi to :) A dowiedziałem się o tym, kiedy koleżance z pracy powiedziałem coś na temat obecnej kochanki. Wtedy zrobiła taaakie oczy i mówi - A ty nie jesteś gejem? :) Dobre :)