Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie byłyście z dzieckiem w szpitalu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem przerażona widząc dyskusje na FB, że każda z moich dzieciatych kolezanek ma jakiś szpital dziecięcy do polecenia. Czy naprawdę wizyty z dzieckiem w szpitalu są normą???

Gość gość
pociesze cie , ja nigdy nie bylam z moim dzieckiem w szpitalu , nie wliczajac zlamanej nogi czy tym podobnych incydentow bo chyba nie o to chodzi , malo tego moj syn dwa razy w zyciu bral antybiotyk, chlopak ma 10 lat :) byl karmiony mm od 3 mies zycia ( taka zlosliwa uwaga do fanatyczek kp)

Gość gość
Ja byłam na obserwacji, po wypadku, więc owszem, jakieś tam uwagi odnośnie SORu czy ogólnie warunków pobytu mogę przekazać. Masa dzieci trafia tam np. na kroplówkę przy biegunce czy wymiotach jak grozi im odwodnienie, z oparzeniem, po uderzeniu w głowę, czy drobniejszymi zabiegami jak stulejka czy przerośnięty migdał. Nieraz dostaje się skierowanie na oddział jak objawy wydają się niepokojące i chce się gruntownie przebadać dziecko. Niekoniecznie szpital to dziecko walczące o życie i chyba większosć mam taki czy inny pobyt tam zaliczy.

Gość gość
nigdy w szpitalu nie byłam pomijając własne narodziny i narodziny swojego syna i mam nadzieję, że oprócz kolejnego porodu jaki planuję, to tam nie trafię ;)

Gość gość
ja jako dziecko nie byłam wcale, ale z synem byłam już 3 razy, ale były to pobyty bardzo uzasadnione z 2 synem 5 razy, 4 razy to diagnostyka po narodzinach, a 1 raz panika w przebiegu biegunki u 4 miesięczniaka, na szczęście nieodwodniony i wykryto adenowirusa, a myślałam, ze to coś innego

Gość gość
Ja też nie byłam, syn ma 7 lat, a córka 10 m-cy. Czasami jest tak, że zdarzają się lekarze, którzy z byle czym wysyłają do szpitala. Jak trzeba to trzeba, ale bez wyraźnej potrzeby nie dałabym się.

Gość gość
Ja byłam. Jak syn miał drenaż uszu i migdały wycinane w wieku 2lat.

Gość gość
ja mam dwoje dzieci z synem byłam 3 razy zapalenie płuc i nie dawno z roczna córa to samo

Gość gość
byłam jak syn miał 3 miesiące, był diagnozowany z powodu bezdechów, przebadali go na wszystkie możliwe strony

Gość gość
Pierwszy raz byłam z córką jak miała 12 lat.

Gość gość
Niemowlak zum lezelismy.