Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama667

Przedszkole w Katowicach

Polecane posty

Gość mama667

Hej, doradzicie mi jakie przedszkole z Katowic najlepiej wybrać żeby moje dziecko czuło się w nim dobrze i nie było jakoś strasznie daleko od centrum?

Gość gość
Tylko przedszkole nr 5 na Zajączka. Jest super! To państwowe przedszkole ale moim zdaniem lepsze niż niejedno prywatne.

Gość jania332
mój syn chodzi do przedszkola Wesołe Siódemki i jest bardzo zadowolony. Opiekunki zajmujące się dziećmi są miłe i uprzejme, widać ze mają kompetentną załogę ;)

Gość gość
Moja córka tez chodzi do wesołych siódemek i jesteśmy bardzo zadowolone. Codziennie rano wstaje z uśmiechem i nie mam problemu z zaprowadzaniem jej tam. Panie są bardzo miłe, a zajęcia ciekawe

Gość gość
Nasza córcia chodzi tutaj http://skrzaty.psp5.pl/ Jesteśmy zadowoleni, bo mała uwielbia to przedszkole! Smakują jej obiadki, bardzo lubi swoją panią, podoba nam się też to, że jest dużo różnych "wyjątkowych" dni, przez co dzieciaki nie wpadają w rutynę. Są też fajne wycieczki. Generalnie polecam, nie mogłabym się chyba do niczego przyczepić.

Gość gość
Polecam szczerze "Skrzaty" przy Dziewiczej. Mój syn je uwielbia! Ja zresztą też, bo zawsze można tam liczyć na dobry kontakt z kadrą i kierownictwem, w razie jakichkolwiek problemów czy wątpliwości, a nawet poradzić się pań, jak uporać się z rozmaitymi rodzicielskimi dylematami :). Poza tym – dzieci naprawdę mają okazję poznawać świat i wiele się nauczyć. Przykładowo – gdy spadł śnieg, oglądali go pod lupą, dowiadywali się, skąd się wziął itd.. Nigdy nie jest nudno, jednym słowem :)

Gość Natalia_Woo
Nasz synek od 3r.ż. chodzi do Wesołych Siódemek, teraz już będzie miał 5 lat :). Jestemy zadowoleni, że posłaliśmy go właśnie tam. Ciocie są przemiłe, widać że bardzo lubią swoją prace, pracę niełatwą bo z gromadą dzieci! Dobrze radzą sobie w chwilach "kryzysu" tzn. płaczu dzieci itp., potrafią je uspokoić, zapewniają im dobrą zabawę. Posiłki również są dobrej jakości i są smaczne.

Gość gość
mój synek chodzi do Wesołych siódemek na Granicznej, dzięki mniejszym grupom dzieci są tam bardziej dopilnowane i panie mają z nimi większy kontakt. Jaś bardzo lubi swoje przedszkole. Ma tam sporo zajęć dodatkowych, a poza tym panuje tam naprawdę rodzinna atmosfera.

Gość gość
tez zapisaliśmy córkę do Wesołych Siódemek, świetne przedszkole :)

Gość gość
my tak samo jesteśmy bardzo zadowoleni z Wesołych Siódemek