Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslicie ze moge ubrac do czarnej prostej sukienki skoropodobna kurtke

Polecane posty

Gość gość

a jesli tak to jakie buty do tego?i czo do tego wszystkiego moze byc srebrny lancuszek?prosze doradzcie kochane.a jak nie to co,sweterek?ijakie buty?

Gość gość
doradzcie prosze,ja sie nie znam kompletnie,nigdy nie mialam na sobie sukienki:)

Gość gość
i mysle o takim zestawie-sukienka(dzis kupilam),taka skoropodobna kurteczka,srebrny łancuszek z wisiorkiem,moze byc?tylko jakie buty?

Gość gość
Jaka okazja? Jesli idziesz na impreze ze znahomymi mozesz ubrac czarna sukienke (zalezy oczywiscia jaka to sukienka) prosta, obcisla lub nie, krotka tak do pol uda- moze byc szyfonowa lub bawelniana, zaden latez szmatex ani nylon. Do tego ta kurteczka najlepiej skorzana, jesli masz czarna skaje trudno- mlodej lasce wiecej sie wybacza do tego botki do kostki czarne- generalnie ciezkie buty. Bizuteria moze byc srebrna ale raczej bardzo widoczna np jeden gruby wisior albo kilka grubych bransoletek, nie wszystko na raz, jeden wyrazisty element.

Gość gość
Kurtka jak najbardziej może być . A do sukienki czarnej prostej pasuje każdy but szpitka koturn

Gość gość
Jesli wesele to troche szkoda ze czarna kiecka, mlode dziewczyny powinny nosic kolor. Ile masz lat i jakiej jestes budowy?

Gość gość
lat 26,okazja żadna,po prostu naprawde nie mialam nigdy sukienki na sobie i chcialabym kiedys przy jakiejs okazji go zaskoczyc...budowe mam szczupłą raczej,wzrostu 170

Gość gość
pisząc go mam oczywiscie na mysli chłopaka:)