Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o męskim niezdecydowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, ze niezdecydowanie to jedna z najgorszych cech jaką może mieć facet, a przynajmniej jedna z najczęściej wymienianych z tych najgorszych. Miałam NIEprzyjemność przekonać się na własnej skórze, co znaczy męskie niezdecydowanie: poznałam przez neta faceta - najpierw miał problem z decyzją o spotkaniu, potem problem z decyzją o tym, co nas właściwie łączy, również z tym, co zrobić z własnym życiem i czego on tak naprawdę chce. Nie potrafił podjąć żadnej męskiej decyzji. A wy co myślicie o tego typu facetach, wkurza was męskie niezdecydowanie?

Gość gość
większość facetow jest niezdecydowana, nie wiem skąd ten stereotyp "męska decyzja". Facet wie co ma zrobic jak ma maly wybor, ale jak ma kilka opcji to paraliz

Gość gość
zobaczysz dopiero pelną krasę męskiego niezdeczdowania jak bedziesz robic remont albo planowac wzjazd

Gość gośćjmdahg
tragedia jesli męzcyyzna níe potrafi sie określić,najgorsze jest to ze kobieta straci na takiego kupę czasu,najlepsze lata zycia a mogłaby sobie ułozyć relacje z kimś innym,jeszcze gorzej gdy trafia sie nam tzw pies ogrodnika...

Gość gość
Znowu lale traktują facetów jak roboty. A już bezczelności, że o niezdecydowaniu mówią najbardziej niezdecydowane istoty na świecie.

Gość gość
mężczyźni są zdecydowani tylko nie robią tego czego wy chcecie i tu was boli ! :)

Gość gośćkfkgkjhghj
bo polscy mezczyzni to frajerzy ,przynajmniej ci tutaj siedzący,nigdy wiecej niezdecydowanych facetów w moim zyciu,zkoda czasu na nich

Gość gość
Jaka bezczelność? zwykły instynkt, natura, my mamy być niezdecydowane żeby z wami nie konkurować, więc już się nie zapędzajcie w żale :/

Gość gość
kobiety to podludzie, hehe, mam nadzieję że niedługo zapanuje islam :D

Gość gość
Jak trafi na tą swoją jedyną to jak po sznurku wie co ma robić. Z jedną będzie się męczył a innej szybciutko się oświadczy, ślub, rodzina, nie ten sam człowiek.

Gość gość KOBIETO PUCHU MARNY
kobiety zostały stworzone przez Boga po to żeby być niezdecydowane bo faceci są od tego żeby podejmować decyzje i martwić się za dwoje :) jak facet jest niezdecydowany czy chce z tobą być to znaczy że ma coś z głową i ta znajomość nie ma sensu. jeżeli facet jest zakochany po uszy to zachowuje się zupełnie inaczej. miałam wiele takich sytuacji jak opisujesz aż wreszcie spotkałam takiego, który pokazał mi, jak naprawdę traktuje się kobiete. radze odpuscic bo bedziesz cierpiec