Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mojegrzeszki

Czym się różni iPhone 6 s od iPhona 6

Polecane posty

Mam tego drugiego, ale koleżanka mi powiedziała "Kup sobie iPhone 6 s, warto!" a ja się pytam, po co? Czym on się różni od mojego, poza tym jeszcze mi się nie popsuł, więc nie widzę sensu kupować nowego.

Gość gość
Nowszy ma 3d touch, czyli rozpoznawanie siły nacisku, w zależności od tej siły wydajesz rożne komunikaty. Live photos - w to akurat sie nie zagłębialam, ale najprawdopodobniej ciekawe :) kamera 12 mpix - niby na dzisiejsze czasy śmiesznie mało, ale inni producenci potrzebują 40 mpix( dobra, przesada ) by robic zdjęcia na podobnym poziomie. Jest różowy wariant, ale mnie najbardziej podoba sie srebrny. Mam 6+ i nie zmieniam, ale gdybym miała finansowe możliwości, chętnie na 6s+ :)

Gość gość
Ja na twoim miejscu poczekalabym na 7. Najprawdopodobniej będzie miał jeszcze jakieś 'bajery' ;), w siec***ełno przecieków, wiec zapowiada sie ciekawie. No i z pewnością inaczej będzie wyglądał, jak poprzednio( w sensie ze okrągłe generacje z sama cyferka maja zmieniony wygląd w stosunku do poprzednich ). Swojego kupiłam rok temu i dokładnie rok temu żałowałam, ze nie zaczekałem na 6s.

Gość gość
*zaczekałam, iphone przestawia ;)

Gość gość
Pojawiają sie projekty, ze byc moze zostanie wyposażony w szpanerskie świecące jabłko ;) i kamerę z podwójna soczewka. Czyli cos jak oko z dwoma źrenicami, ale jednak w jednym. Chociaż az takich zmian raczej nie będzie. Niektórzy uważają, ze w ogóle będą dwa aparaty, czyli w odniesieniu do oka dwoje normalnych oczu, lecz osobiście jak dla mnie jest to dziwne. Sa i inne szalone pomysły, jak na przykład zamiana iOS na androida :D

Gość gość
Te oczy to tylko porównanie do kamery :D a zamiany iOS na andr na pewno nie będzie :D

Gość gość
Spokojnie, to jest Apple, oni musza mieć własne :)

Gość gość
telefony możesz porównać na www.komorkomat.pl

Gość gość
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone 6 http://ae1.com.pl/r/rbJIphone6 Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona 6 ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone 6 najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!