Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fit_Girl

Odchudzamy sie i Pielegnujemy...Piekne do Lata

Polecane posty

Gość Fit_Girl

Czesc Dziewczyny! Postanowilam wziasc sie za siebie. Chce zadbac o cialo calosciowo. Chce schudnac 12kg w 3 miesiace i zaczac o siebie regularnie dbac...czyli maseczki, peelingi, dbanie o wlosy.... Chce byc Piekna do Lata :) Mam 30 lat. Planuje silownie 3-4 razy na tydzien. Dieta, glownie proteiny + warzywa. Start, po Wielkanocy 30.03 Moze sie dolaczysz? :) Napisz ile masz lat, ile chcesz schudnac, jak chcesz dbac o Cialo

Gość inezzz90
a ile teraz ważysz?

Gość FIT MIA
ja też mam taki plan , tyle że ja chcę schudnąć 5 kg Mam 31 lat , ważę 55 i mierzę 162 :) ja niestety na samych proteinach ani też samych tłuszczach z warzywami nie ogarniam , nie mam siły na sensowny trening nie wspominając o bieganiu ... Więc moja dieta to zbilansowana dieta redukcyjna. Chętnie się przyłączę .

Gość anitamama
Ja nie czekam do po Wielkanocy tylko już zaczęłam dietę od początku marca i dbanie o ciało od kilku dni -peeling co drugi dzień do tego balsam i oliwka dla dzieci naprzemiennie mam 35 lat a do zrzucenia baaardzo dużo ale myślę, że mi się uda do tego lata może super piękna nie będę ale szczuplejsza i zadbana

Gość chcębyćszczulejsza
Witajcie chętnie sie przyłącze, jestem otyła chcę to zmienić mam 31 lat na siłownie nie mam czasu bo daleko ale rowerek w garażu stoi tak naprawdę to brak mi wytrwałości dzeki swojemu zachowaniu mam prawie 100kg z czego 35 to moje nieszczęście ale nie zakładam odrazu wielkich celi raczej cieszyć mnie bedzie każde 5 kg mniej chciałabym waszego wsparcia pomocy podpowiedzi jak wytrwać bo już nie mogę żyć w taym ciele. mam nadzieje na wzajemne wsparcie , bedę zaglądać.

Czesc Dziewczyny! Witam serdecznie :) Kazda z nas ma swoja historie I swoje powody dlaczego kilogramy przybylo. Ja poprawialam sobie humor jedzeniem, blokujac mysli o konsekwencjach. Teraz waze 76.5kg (176cm) I tez nie moge dluzej zyc w tym Ciele! @ chce byc szczuplejsza. Wiem ze droga nie bedzie poczatkowo latwa- ale musimy znalezc sile I zapal! Bycie szczupla I zadbana wplynie na wszystkie inne strefy naszego zycia!!!!!!!!!!!!!!! Ja jestem singielka. Chcialabym kogos sensownego poznac, dlatego czas pomyslec o dobrym wygladzie, rowniez dla siebie samej. Nie chce wygladac jak kluska!

Powinnam juz to dawno zrobic z tym porzadek! Trudno co bylo to bylo. Teraz jest NOWY ETAP! Let's go

Mam taki pomysl, ze moglybysmy sie tez dzielic fajnymi dietetycznymi pomyslami na sniadania, obiady I kolacje. Moja dieta bedzie opierac sie na zupach, salatkach, proteinach + warzywa, np ryba I warzywa, lub kurczak I warzywa.

Gość inezzz90
Łeee, przy takim wzroście wagę masz niemal prawidłową. Ja jestem na Dukanie, ale ja to mam ponad 110 kg i wzrostu 165 cm.

Gość jusia290
Ja ważyłam 120kg 168cm to osoby które mają nadwagę wiedzą jaki to ciężar, no ale sama sobie taki los zgotowałam niestety;/Ale powiem tak na szczęście mam już to za sobą bo teraz ważę 72kg;) Dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl udało mi się zgubić ten mój ciężar;) i teraz mogę cieszyć się swoją figurą i nowym wyglądem;)

Gość inga781
Ja od miesiąca przyjmuję suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zamówiłam po wpisie koleżanki wyżej i jestem bardzo zadowolona już 8kg za mną co prawda przede mną długa droga ale nie załamuję się tylko uśmiech mam cały czas na twarzy;)