Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatakatakasobie

Czy kobiety maja obowiazek golic nogi?

Polecane posty

Gość takatakatakasobie

Czytam wypowiedzi na zagranicznej stronie i aż poraża mnie ciasnota niektórych umysłów.. A jak jest Waszym zdaniem?

Gość gość
Tak

Gość gość
jak kto woli

Gość gość
No pewnie ze tak. Tak samo jak pod pachami

Gość taakaatamm
Kto napisał tak? Mężczyzna czy kobieta? Nie pytam o Wasze preferencje tylko o to czy kobiety maja taki obowiązek czy tez nie.

Gość gość
"obowiązek"? co, ustawa tak nakazuje? :O ja mam teraz pięknie owłosione i mogą mię w dupkę pocałować

Gość takatakatakasobie
gość dziś -- jejku, jesteś jedyna która podniosła mnie na duchu.. Moim zdaniem powinna być to własna decyzja a nie żaden obowiązek! Przeraza mnie to jak wiele osób myśli inaczej i zastanawia dlaczego tak jest.. Drogie Siostry, zdaje mi się, ze dałyśmy się wpędzić w niezły kanał..

Gość gość
Obowiązek? ustawowy? Do więzienia wsadzą , jak nie?:)

Gość gość
ja zimą nie gole

Gość gość
Moim zdaniem w dzisiejszych czasach jest to OBOWIAZEK kobiety. Makijaz czy modne ciuchy, ale włochy na nogach to cos obrzydliwego i synonim zaniedbania i brudu

Gość gość
Nie golę. Nigdzie, i mam, gdzieś co kto myśli. Ludzie się za dużo przejmują co-jak-dlaczego a potem cierpią na jakieś dolegliwości własnego ego.

Gość jołki_połki
naturalnie owłosiona kobieta tu i tam zwykle jest zdrowa fizycznie, psychicznie oraz umysłowo i nie musi biegać od lekarza do lekarza i od od apteki do apteki aby wykupić recepty i tracić swoje ciężko zarobione pieniądze na bzdury , jestem ZA a kobieta sama decydowała , czy się pozbawiać naturalnej ochrony przed infekcjami lub innymi grzybami albo swoją duupę i peazdę wygolić do Zera i biegiem do lekarza marsz po kolejną receptę na grzyby na własnej peazdzie

Gość gość
Obowiązek nie ale coś takiego kojarzy się z brudasem jeśli nikt nie widzi i się nie obnażasz to ok ale jeśli uprawiasz sex z facetem i w takim stanie to jest to trochę odrzucające. Kobieta powinna być pachnąca i delikatna.

Gość gość
Jeśli nie chcesz by ktoś rzygał na twój widok to masz golić nogi i pachy.

Gość gość
A jak uważacie, skąd się bierze taki 'trend' i w niektórych przypadkach wręcz przekonanie, że to nasz obowiązek? Naturalna kobieta jest uważana za zaniedbaną i obrzydliwą? Czy golenie ma nas upodobnić do dzieci i jest związanym z kultem młodości, tak wyraźnym w naszych czasach?

Gość gość
włosy na nogach i pod pachami, moim zdaniem, nie są zbyt estetyczne u obu płci. ale robić z tego OBOWIĄZEK? please. umówmy się, lepiej się wygląda bez tych włosków, bo są rzadsze niż futro u zwierząt i nieprzyjemne w dotyku. ale nie róbmy z tego nakazu popartego ustawodastwem... :)

Gość gość
Piertolę ;) już od dawna nic nie golę. Był czas że pojeździłam trochę po różnych krajach i wcale to nie wygląda taka u nas, a już z obowiązkiem w ogóle nie ma nic wspólnego. Przemysł kosmetyczny i farmaceutyczny wmawiają nam na każdym kroku że coś musimy. Nic nie musimy ! Pozdro...

Gość prawictwo pospolite 152
odpowiem na to pytanie prosto Zalezy od koloru wlosów jakie mają .. Blondynki nie musza golić a czarne tak bo czarne wlosy sie odznaczają na skórze ,zaś jasne nie

Gość prawictwo pospolite 152
brunetki muszą golić całe ciało poza głową , bo ich owłosioenie jest obrzydlwe ..

Gość gość
sądzę, że masz obowiązek nie opuszczać domu, bo jesteś obrzydliwy :) skończcie z tym jojczeniem...

Gość gość
Mi poprostu nie stanie na widok owlosionych nóg.

Gość gość
to se światło zgaś, nie będziesz widział czy owłosione