Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy w szkole zaczyna sie przerwa swiateczna

Polecane posty

Gość gość

i czy w szkole w tych dniach bedzie otwarta swietlica?

Gość gość
wejdz na strone szkoły twojego dziecka i dalej w "wazne terminy" i/lub aktualności. U mojej w gimnazjum już w czwartek mają wolne,nauczyciele w czw dostępni jakby dziecko chciało coś poprawić czy potrzebowało pomocy w nauce,w pt szkoła zamknieta,świetlicy rzecz jasna gimnazjum nie posiada:)

Gość gość
mi chodzio o podsatawowke

Gość gość
U nas wolne już od jutra, ogólnie świetlica jest zamknięta, jedynie dla dzieci z zerówki panie mają dyżury. Najlepiej zadzwoń do sekretariatu.

Gość gość
u nas szkoła zamknięta od jutra do wtorku włącznie, świetlica też. I tutaj widać kolejną wyższość przedszkola w tej kwestii, które działa normalnie w czwartek i piątek. ... to taka aluzja do tych które sie dziwią ze zostawiam swojego 6 latka w przedszkolu.

Gość gość
w radiu mówili, że od czwartku do wtorku wolne, więc to chyba nie zależy od szkoły. Maja być natomiast dyżury dla dzieci, których rodzice pracują. I zgadzam się z wypowiedzią powyżej odnośnie przedszkola. Tam nie ma co chwile wolnego z powodu świat, długich weekendów i wszelkiej maści egzaminów. szkoły maja ponad 3 miesiące wakacji.

Gość gość
a teraz u nas w szkole sa rekolekcje, też wszystko pomieszane, dzieci ida do koscioła, potem na chwilę do szkoły, noszą te plecaki tam i z powrotem. Potem święta, potem weekend majowy, czerwcowy...

Gość gość
U syna jeszcze będą dodatkowe dni z okazji egzaminu gimnazjalnego i matury. A potem zdziwienie, że w szkołach jest niski poziom, jak wiecznie jest wolne. :o

Gość gość
Niski pozom bo macie glupie dzieci a nie dlatego ze wolne

Gość gość
u nas juz od dzisiaj nie ma lekcji, tylko spotkanie świąteczne w klasie, dwie godziny a potem zostaje kiszenie sie w zatłoczonej świetlicy... ot nasza polska szkoła. Poziom w szkołach uwazam ze jest dośc wysoki, choć wiele tu zalezy od nauczycielka, szkoły, ale organizacja makabra. dzieci chodzą na dwie zmiany, 4 max godzin lekcji a potem przechowalnia w postaci świetlicy, najgorsze jest to że jest ona przepełniona, ciągły hałas, dziecko wychodzi z niej psychicznie zmęczone.

Gość gość
aja wlasnie dostalam tel. od wychowawczyni corki. ze psuje jej plany. bo bedzie musiala siedziec sama- bo jak twierdzi nikt jutro i w piatek nie przyprowadza dzieci na swietlice. kazdy opieke ma nad dzieckiem w tych dniach. tylko nie ja.

Gość gość
A to lobuz z tej wychowawczyni, przytulam.

Gość gość
tt

Gość gość
Szkoła MA OBOWIĄZEK zapewnić dzieciom opiekę w swietlicy

Gość gość
Hahaha, dobra ta wychowawczyni :D Psujesz jej plany, bo musi przyjść do pracy, za którą ma PŁACONE. Może ja tak powiem jutro szefowi lub klientom - psujecie mi plany, bo każecie mi pracować w piątek. Nic, że firma jest otwarta. Ja bym wyśmiała tą nauczycielkę i tym bardziej przyprowadziłabym dziecko. Poza tym wątpię, aby było samo. One potrafią w żywe oczy kłamać, że dziecko jest jedyne na liście, bo jak wszyscy zrezygnują, to wtedy mają wolne.