Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość gość

które próbują wzbudzić zainteresowanie faceta poprzez zazdrość, opowiadają o kontaktach z innymi facetami i myślą że w ten sposób zwrócą na siebie uwagę i facet będzie o taką walczył, co za naiwność

Gość gość
tylko desperatki tak robiom

Gość gość
zdradze ci sekret :) bywa ze sama siebie nie rozumiem nie wymagam zeby mezczyzni mnie rozumieli bo i po co? :)

Gość gość
Nie probuja wzbudzic zainteresowanie tylko testuja faceta czy daje sie.nabrac na taka glupia sztuczke. Jak widac po ostatnim.doswiadczeniu dziala.tylko jaka taki facet prezentuje wartosc.kiedy zainteresowany jest kobieta tylko w momencie gdy ja traci?

Gość gość
przyznaję że ja czasami siebie też nie rozumiem chociaż rzadkie są te sytuacje.

Gość gość
Wiec powiedz mi kochany czego ty tak naprawde ode mnie chciales powiedz mi wprost nie pisz w eter do mnie na kafe

Gość gość
Spac dzieci, rano do pracy iść trzeba zarabiać na 500+ dla tych dzieciatych.

Gość gość
Tak to do ciebie nie chcialam bys o mnie walczyl.chcialam udowodnic sobie ze nie jestes dojrzalym facetem tak.jak.podejrzewalam po twojej diamterialnie szybkiej decyzji wzgledem mnie

Gość gość Zależy
to zależy od intencji. albo dziewczyna ma coś tym do przekazania, czyli np próbuje powiedzieć że coś robisz źle a inni są lepsi, albo jest p**********a i lubi manipulować. ludzie są różni

Gość gość
Moze tez chce sie wygadac po prostu zwazywszy na ten ze ten drugi wyraznie mowi ze nic wiecej od niej nie oczekuje a skoro oczekujw przyjazni to na warunki przyjazni powinoen sie godzic o

Gość gość Zależy
to też zależy czy mówi o swoich byłych czy o obecnych kolegach. o byłych może rozmawiać, jeśli tamci ją zranili. ale nigdy nie mówić, że były był lepsze od cb bo to czy tamto