Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lapotop

Polecane posty

Gość gość
Ten nie wyglada najlepiej, kolorowe podświetlenie nie jest dla mnie, mając do wydania tyle wolałabym macbooka pro, przynajmniej jest ładniejszy :)

Gość gość
no tak, tylko mac nie uciągnie farcry 4 powyżej 60 Fps :) a macbooka ma dziewczyna i też ma podświetlaną na biało klawiaturę. Ja w moim MSI zmieniam dowolnie kolory.

Gość gość
Akurat mnie laptop nie jest potrzebny do gier :P chodziło mi o to, ze bardziej podoba mi sie klawiatura właśnie podświetlana na biało takim zimnym kolorem aniżeli kolorowa niedziela na wsi :p

Gość gość
MiałAś ;) akurat przyznaje, nie używałam gamingów tylko raczej ultrabooki. Tez mam macbooka ale nie piszę z niego :)

Gość gość
i pokaż mi na jakim kolwiek "jabłku" lepsze parametry od sprzętu za chociażby 3000 zł :) bo stosunek sprzętu/osiągu do ceny ma się nijak. A OS możesz mieć w każdym laptopie

Gość gość
Mnie mało co interesują parametry :) OS X jest po prostu dopasowany sprzetowo, a laptopy z win juz nie, nawet jesli zrobisz hackintosha to i tak nie będziesz miał tego co na macu. Dla mnie wygląd tez sie liczy :) po prostu jak dla mnie wszystko ma działać i nie zgrzytać w najmniej odpowiednich momentach. Czasem odpalę jakiś bardziej wymagający tytuł, ale naprawdę od święta i zwiechy nie zauważyłam. W grę jeszcze wchodzi fakt, ze mam iphona i ipada, które razem z macbookiem fajnie sie zazębiają :)

Gość gość
"jabłka" ma się dla lansu i tylko, wolałem wydać 8700 zł na maszynę co pociągnie najnowsze gry i obróbke filmów niż na symbol z tyłu obudowy.

Gość gość
do dziś no i dobrze, jak masz urządzenia z apple i nie zależy Ci na najnowszym FarCry-u lub Wiedźminie to jak najbardziej będziesz zadowolona/y Ja bym w życiu nie wydał kase za sprzęt co jest adekwatny do ceny.

Gość gość
Znowu hejterzy :D tylko ze mam inne wymagania niz Ty na przykład. Nie gram w gry, wiec najlepsze parametry nie sa mi do niczego potrzebne. Po co, skoro i tak ich nie wykorzystam? Wolę mieć po prostu cos, co jest ładne(jak to kobieta), szybkie i nie starzeje sie zbyt szybko, cienkie, lekkie i dopracowane. A i nie słyszałeś, ze ludzie zajmujący sie profesjonalna obróbka zdjeć tez robią to na macach? :)

Gość gość
a gadanie, że na laptopach apple wszystko działa lepiej :) to ludzie mieli do czynienia tylko ze sprzętem do 2000 zł :) bo pracując na laptopie za 9000 zł jedynie na co mogę narzekać to że nie robi masażu i kawy z rana

Gość gość
Majtki z drutu :D wciąż wałkujesz temat parametrów i czego to on w sobie nie ma. Nie zauważasz natomiast tego, ze nie którym niepotrzebny jest do szczęścia lepszy procek albo mocniejsza karta graficzna. Mierzysz wszystkich jedna miara, ubolewając ze na macu nie pograsz, ale ludzie maja rożne potrzeby, upodobania. Jeden woli wodę inny wódkę, jeden chciałby kota a inny psa. Kot nie przyniesie c***iłki na zawołanie, ale potrafi za to pocieszyć w najbardziej dołującym momencie. Przełóż to teraz na Apple vs reszta świata.

Gość gość
hmm przełożyć to mogę , np. jeansy co kosztują 50 zł a ze znaczkiem 200 zł :) chociaż nie dokońca, bo jak powiesz komuś co znaczy marka MSI czy Asus to tylko spyta o procka i karte graficzną i już wie, że sprzęt nie kosztuje 2000 zł

Gość gość
hehe to tylko ze względu na grafikę tyle kosztuje? glupota tyle płacić ;) 🖐️

Gość gość
jak chcesz pograć w gry z tego roku to tyle kosztuje sprzęt :)

Gość gość
to stacjnarny kupisz za połowę tej ceny nie mowiac już o konsolach ;) 🖐️

Gość gość
ale jak nie pracujesz w jednym miejscu, to taki sprzęt jest jak zbawienie :D

Gość Ilonka15
Szukam dobrego laptopa i znalazłam taka ofertę http://www.swiat-laptopow.pl/hp-probook-455-g2-15-6-amd-a8-7100-1-8ghz-4gb-750gb-amd-radeon-r6-m255dx-windows-7-prof-windows-8-pl-g6v95ear.html#nclid=539c3267c6a3e77a2f448cfc794978ca Laptop w cenie promocyjnej i w dodatku można wziąć na raty. Bardzo dobra jest ta strona http// znajdź taniej szybko wyszukuje się produkt na jakim nam zależy.

Gość gość
nigdy nie zrozumie ludzi lubiacych grac na laptopach. przeciez o wiele taniej wyjdzie z kupnem konsoli. poza tym na konsoli sie najwygodniej gra

Gość gość
08:46] akurat kolezanka ma ten model hp i to jest masakra pod względem jakości dzwieku z głosników - nikomu nie polecam. starsze hpeki maja lepszy dzwiek