Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milosc z wzajemnoscia i brak szczerej rozmowy.

Polecane posty

Gość gość
no a jak trafił na jakąś dominę i ona go zastraszyła i wyssała wolę walki i życia :-) są faceci którzy tak robią kobietom,a nieśmiałay romantyk ma dużo z baby

Gość gość
Tak , tak przykuwa go kajdankami do łóżka i nie pozwala pisać do innej ;) Oj jaka ona zła kobieta ;) Gdyby taka domina dowiedziała się ,ze jej chłopak zakochał się w innej już dawno wystawiłaby mu walizki za drzwi ale zapewne nic nie wie a co on jej powiedział na temat tej relacji z pracy to możemy się tylko domyślać a ja myślę ,ze wyparł się tej dziewczyny.

Gość gość
O boże to znowu ta od faceta z pracy :-O kobieto zrozum wreszczie on ma cie w d***e, to nie byla zadna milosc. Mieszkacie za granica wiec pewnie to jakis ciapaty, oni tak mają że flirtują z kim popadnie, wyznanie miłości to dla nich tak jak pierdnięcie. Ty się lepiej do jakiegoś psychologa wybierz bo jesteś po 30tce a masz mentalność 16latki :-O

Gość gość
myślałam że to Polak,jak nie Polak to nie doradzam ,inna kultura jest podejrzana i zanim człowiek się zorientuje jak oni mają nasrane to już jest za pozno,Polaków znamy od dziecka a i tak za nimi nie trafisz a co dopiero obcy

Gość gość
To nie ciapaty tylko Rosjanin , wiec nasza mentalnosc .Kiedys mnie kochal to pewne .Przy dziewczynie trzyma go mieszkanie.Nikt nie chce mieszkac na wynajetym pokoiku zagranica , tu go rozumiem.

Gość gość
a Rosjanin no to całe szczęście,,nie za głęboko ich znam ale wzbudzają sympatię ,nikt mnie tak nie potrafi rozbawić jak Rosjanie ,mają fajną prostotę w sobie

Gość gość
Ona mu powiedziala po klotni , jak ja przeprosil ze narazie moze mieszkac w jej mieszkaniu . Czy tak mowi ktos kto kocha ?

Gość gość
Dobre :D też znajdź sobie fagasa za mieszkanie i będzie kwita :)