Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołki_połki

do czego to doszło na kafe i teraz patrząc na kafe mam ubaw

Polecane posty

Gość jołki_połki

śmieję się Wam teraz modkom w twarz a ostrzegałem , prosiłem , błagałem wprost aby nie wywalać z kafe ludzi przychodzących wprost z ulicy , mówiłem wprost , że ludzie z ulicy napędzą tu Waszych reklamodawców oraz firmy reklamujące różne dziadostwo z których żyjecie ale Nie , odpisała tu na kafe jedna modka , damy sobie radę i będziemy się kisić nawet jak ogórki w słoiku aby tu pisać i aby reklamodawcy tu przychodzili , widać teraz jak tu przychodzą reklamodawcy i jedna modka do drugiej odpisuje , że lepiej to już było ! a żadna z modek nie ma nawet pomysłu aby cokolwiek zmienić i jak rozruszać to forum, więc mają teraz roszczenia do wszystkich a gdy wywalały z tego forum fajne tematy napisane przez ludzi z ulicy to tylko się śmiały , że o kolejnego idiotę mniej na tym forum , to teraz będziecie się bić pomiędzy sobą , która zostaje w pracy a który musi odejść z pracy natychmiast

Gość gość
bo dala bys mii, bys plamela zalozhmh zie?. ! mowilas kisxys sła ała?edzis mi niessani alkocbol ale rano zadzwonisz do taty z zapytanoem czh jam mkal mkne at on cis zrobil aaa kto ? na cjd wwdymsm jak niemasz cjycow to kdz moja kana ma mkec pole i czadne wloy na dole masz problem to sie farb nak ske oliosz to slerdalann abe cezad wyduczajbaaaaaa