Gość gość Napisano Marzec 23, 2016 Witam? Tak jak w pytaniu co mam zrobić ze szkołą ?? Chodzę do technikum dokladnie do 3 klasy . Mam problem z moja nauczycielka od polaskiego nie moge powiedzieć ze się na mnie uwziela ale to widać ze nie przepada za mną . Na półrocze wystawiła mi ocenę niedostateczną chociaż wcale nie miałam złych ocen. Poprawiałam prawie przez dwa tygodnie jednak dopiero przed radą postawiła mi dwa. Kilka dni później powiedziała mi ze widzi u mnie marne szanse na koniec roku . Ostatnio mieliśmy sprawdzian z którego dostałam jedynkę jednak porównując do innych spr nie był gorzej napisany fakt inaczej sformułowane zdania ale sens i przekaz ten sam. Pracę domową (wypracowanie) od razu powiedziała ze nie sprawdzi ,ponieważ nie na takiej kartce przynioslam jak ona dawała (w tym czasie jak ona te kartki rozdawala miałam zapalenie spojówek i nie chodziłam do szkoly). Nie wiem co robić . Czy przenieść się do szkoły zaocznej czy po prostu zostac żeby dalej zobaczyć co ze mną zrobi .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach