Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka964444444444444

Czy facet po dwudziestce naprawde nie jest w stanie zaczekać z seksem?

Polecane posty

Gość Julka964444444444444

Mam 19 lat i jestem dziewica. Jakis miesiac temu rzucił mnie facet mowiac ze nie daje juz rady czekać z seksem (około 2 miesiecy) i nie ma ochoty sie męczyć. Rozstaliśmy sie w pokoju i porozumieniu, bo przeciez nie bede nikogo zmuszać, zeby czekał az bede gotowa. Zaczelam sie zastanawiac, czy faktycznie to takie normalne ze po 2 miesiącach spotykania sie facet w wieku 23 lat oczekuje ze dziewica wskoczy mu do lozka. Bo rozumiem ze oczekiwania zmieniają sie z wiekiem. Czy zdarza sie jednak ze facet jest w stanie poczekać? Czy jednak w pewnym wieku romantyczne przywiązanie przychodzi po dopuszczeniu go do sfery intymnej? Jak to było z wami?

Gość gość
dopuszcza to się byka do krowy

Gość gość
po co czekać?

Gość prawictwo pospolite 152
im młodszy tym szybciej chce ja mam 31 lat jestem prawiczkiem .. I spokojnie mógłbym poczekać nawet 5 miesiecy . .Nie zależy mi A na pierwszej randce to na pewno bym sie nie zgodził , bo baba, która dobiera sie facetowi do rozporka tak szybko podejrzewam , ze musiała być cichodajką I moze roznosić choroby weneryczne..

Gość prawictwo pospolite 152
no chyba ,ze przedstawiła by mi wyniki testów na badania hpv i hiv to moze bym poszedł nawet na pierwszej randce ale tylko wtedy jakby mi kartke pokazała albo udowodniła ze jest dziewicą

Gość gość
seks to naturalna sprawa i czekanie z tym do ślubu jest bezsensowne, ale zerwanie po 2 miesiącach, bo go jaja cisną...to już lekkie przegięcie. burak, który niczego więcej poza bzykaniem od ciebie nie chciał, mógłby spokojnie poczekać, gdyby mu zależało na tobie

On cie chcial autorko zwyczajnie w******* p******* i ola. Gdyby mu zalezalo na zakladaniu rodziny z toba to poczekal by do slubu. Dobrze ze mu nie uleglas. Poczekaj z seksem do slubu i na prawdziwego mezczyzne ktoremu bedzie zalezalo na zalozeniu rodziny z toba. Zostan z Bogiem!

Gość gość
a co jeśli ona chce przed ślubem? nikt nie chce kupować kota w worku :)

Gość gość
Ten idiota od cnoty bezrobotny dureń uważa że dziewczyny które współżyją przed ślubem to lewaki

9:41 to jest zwyczajna latwa puszczalska panienka, ktora opiera zwiazki tylko na lozku i ma na mnie dozywotni zakaz. Do tego jest ewolucyjnie ulomna bo ryzykuje ciaze z kims kto po wszystkim powie "a teraz masz tu 20 zl i s********j mi z oczu".

Gość gość
puszczalska, bo chce seksu w związku? cicho bądź i kogo obchodzą zakazy na ciebie? :)

Gość gość
ale twoja opinia się niezbyt liczy w kwestii cudzego życia... możesz sobie o tym popisać, ale sądzę, że autorka i tak zdecyduje co jest dobre dla niej, czy to przed ślubem, czy po... :)

Gość gość
autorko, zrób to z kimś, z kim będziesz absolutnie pewna, że jest to odpowiedzialny facet, który jest w stanie zaczekać, aż się bliżej poznacie i kogo będziesz pożądać - pierwszy raz prawie nigdy nie jest bardzo udany, ale jest o niebo lepiej zrobić to z kimś, kogo pragniemy :)

Gość Julka964444444
'Dopuścic do sfery intymnej' to wyrażenie żywcem wyjęte z literatury i nie ma w nim niczego zwierzęcego, zapewniam. A przynajmniej nie było to moim celem :) przepraszam, jeżeli to tak zabrzmiało. Dziękuje za wypowiedzi. Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy. Chciałam po prostu poznać rożne opinie na ten temat z czystej ciekawości. Jako ze faktycznie - jestem romantyczka i naczytałam sie w swoim życiu wiecej literatury romantycznej i miłosnej niz większość kobiet i martwię sie ze obrazy wyobraźni mogły mnie zalepić, ze moze miłość bez seksu jest niemożliwa w dzisiejszych czasach.

Gość gość
jak nie potrafi zaczekać bo bardziej mu zależy tylko na seksie a nie na miłości.

Gość gość
Normalny nawet zaczeka do ślubu a *****cz nie wytrzyma i będzie chciał cie przelecieć i zostawić

Gość gość
ja mam 20 lat też jestem dziewicą, od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym chłopakiem ale mój problem jest taki że wstydzę się przyznać że jeszcze tego nie robiłam :/ nawet nie chodzi o to że nie jestem gotowa czy coś po prostu boje się jak zareaguje :(

Gość Julka9644444444
Nie ma co ukrywać. To nie jest nic złego ze nikomu nie zaufałaś na tyle. Jest takie angielskie powiedzenie, ze to ty nadajesz wagę informacji. Jezeli zrobisz z tego wielka sprawe, to on to bedzie traktował jak wielka sprawe, ale jak po prostu powiesz ze jestes dziewica (to wyjdzie w rozmowie), ale głownie dlatego, ze nikomu na tyle nie zaufałaś i nie chciałas tego robic na sile to raczej nie bedzie problemu ☺️

Gość gość
Faceci twierdza ze dziewica to skarb. Zrob cie zlego biznes. Sprzedajcie dziewictwo, bo traci sie je tylko raz. Jak je juz stracicie za darmo, to bedziecie dla nich koorfami.....tacy sa faceci!!!

Mój facet 26-letni czekał 3 miesiące :) sam z siebie bo wcześniej też dałabym się namówić, ale było mi głupio :p W sumie jestem ciekawa jak długo mógłby czekać :) no cóż, teraz już nie sprawdzę...

Gość gość
moj facet do 26 roku zycia seksu nie uprawial; tak wiec jak sie chce to wszystko mozna, po prostu mu na tobie nie zalezalo ! jakby kochal to nawet rok by na seks czekal, szczegolnie ze jestescie go\wniarzami