Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprzyszlastudentka

Studia z dzieckiem

Polecane posty

Gość mamaprzyszlastudentka

Mam małe dziecko, od października chciałabym pójść na studia. Niestety, narazie mnie na to nie stać. Może macie jakieś pomysły jak (biorąc pod uwagę macierzyństwo ) zarobić sobie na te studia i jak potem logistycznie wszystko ogarnąć .? Pomoże ktoś.?

Gość gość
znaczy praca studia i dziecko?no to powodzenia,nie lapie się kilka srok za ogon bo padnie wszystko,ile ma doba?

Gość gość
a może lepiej zacznij od szkoły policealnej albo studium są teraz bezpłatne fajne kierunki w żaku np; animator kultury studium czy bibliotekarz, a z policealnych rachunkowość administracja czy inne no i kierunki te są bez żadnych opłat nawet w przypadku rezygnacji, zajęcia soboty i niedziele co dwa trzy tygodnie przemyśl to studia możesz wpakować kasę i sobie nie poradzić z małym dzieckiem w policealnych szkołach wbrew opinii poziom jest to całkiem wysoki, piszę wiem coś o tym sama jestem mamą i zapisałam się na kierunek studium do żaka animator kultury, poziom spory ludzie fajni, wykładowcy bardzo się starają trzymają klasę, są bardo merytoryczni widać że mają wiedzę i umieją ją w ciekawy sposób przekazać, ja osobiście polecam taki dalszy start na początek ;)

Gość gość
up