Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzerwonyBeretBereniki

Dlaczego kobieta musi zawsze wyglądać i robić wszystko na 100%?

Polecane posty

Musi być szczupła, dbać o siebie, być idealną panią domu i idealną kochanką, która po 8 godzinach pracy, opiece nad dzieckiem i domem, wieczorem ma chodzić w boa, szpilkach i zanęcać faceta? A facet? przyjdzie z pracy, piwo, tv, obiad na stole i jeszcze powie, że ma fajną koleżankę w pracy.

Gość gość
Bo kobiety mają przerost ambicji, nie wiedzą co jest ważne w życiu, łatwo je podpuscic. Korzystają z tego korporacje które wmawiają kobieta ze jak zostanie po godzinach to będzie super. A ta głupią idiotka to robi. Druga sprawa ze kobiety uwielbiają jak ktoś nimi kieruje i chwali. A na pochwałę trzeba zapracować.

Tak, narzekajcie że kobietom źle, walka o równouprawnienie, w sejmie musi być wymagany % kobiet w partii i w ogóle, takie pokrzywdzone jesteście. Albo równouprawnienie na 100%, np praca w kopalni albo zamknij morde i do garów.

Gość gość
No sorry, ale żeby dostąpić zaszczytu bycia zapłodniona przeze mnie musisz się starać.

Gość gość
"Albo równouprawnienie na 100%, np praca w kopalni albo zamknij morde i do garów." Ale z Ciebie idiota:) Idąc Twoim tokiem rozumowania stwierdzam, że równouprawnienie będzie dopiero jak mężczyźni zaczną rodzić dzieci. Z garami faceci radzą sobie tak samo dobrze jak kobiety.

Gość gość
Jestem kobietą i nic nie muszę :)

Gość gość
Kobiety same sobie zgotowali ten los więc nie ma co ich żałować.

Gość gość
problem w tym ze kobiety mają obowiązek rodzić 5 dzieci , a nasze Polki rodza tylko jedno albo dwoje ..bo sa zbyt leniwe by miec wiecej .. Dlatego populacja kraju spada

Polki mają "obowiązek"!? Co do chu/ja? Skąd masz takie informację? Jakaś nowa ustawa NAKAZUJĄCA? Idzie się siedzieć jak ktoś ma np 4 dzieci? Kretyni są wszędzie.

Gość gość
przedstawie ci to inaczej na swiecie jest 200 panstw .. POlska zajmuje dopiero 170 pod względem ilosci uodzen na jedna kobietę .. Robi to na tobie wrażenie ?

Gość Fan rajstopek
Dla mnie wystarczy że założy rajstopki

Gość gość
Nie spada populacja tylko kopulacja. Media wmówiły facetom że kobieta ma wygladać 24/24 jak z fotoszopa i teraz mają problemy z potencją jak widzą normalną kobietę.

Wiem co to jest niż demograficzny, chodzi mi o to że napisałeś/aś że polki mają "obowiązek".

Niektórzy nie zrozumieli tematu. Chodzi o to: dlaczego kobieta ma ciągle być powabna, podniecająca pomimo tylu obowiązków, a facet nie musi, a może rzucić żonę i iść do koleżanki z pracy, która jest taka fajna. No taki przykład z tą koleżanką ;) Albo powie, że żona go nie podnieca, a sam o siebie nie dba i nie podnieca żony.

Gość gość
Bo głównym zadaniem kobiety jest bycie poważną sexowna i wychowujące dzieci. A to ze chcecie pracować i inne p*****ly to wasza sprawa. Nikt wam nie kazał. Wiemy że to jest ciężko ale liczymy na to ze w końcu kobiety zmadrzeja i powiedzą że wola być kirami domowymi ale nie przepracowanymi.

Nie wiem czy pracujesz czy nie i w jaki sposób żyjesz, ale jak Ci przeszkadza koleżanka to powiedz mężowi/facetowi że Cię ktoś podrywał na mieście, nie wiem, kinie, galerii, warzywniaku osiedlowym, a następnego dnia walnij szpilki, mini, wymaluj się wyjątkowo czy coś to może przestania tak gadać.

Gość gość
CzerwonyBeretBereniki, ty chyba nie rozumiesz własnego pytania, najpierw zapytaj siebie kto zarabia na tym żeby dla kobiety nadrzędnym celem było to o co pytasz

Gość gość
Jako facet masz więcej siły dlatego możesz zapierdalać w kopalni. Jeśli mężczyzna nie chce mieć dzieci to ich nie ma. Jak para decyduje się na potomstwo to niestety nie można wybrać kto będzie chodził 9 miesięcy w ciąży, rodził w bólach i karmił piersią. Jest wielu dobrych kucharzy więc przestań pieprzyć, że miejsce kobiety jest przy garach. Kobieta nie nadaje się do pracy w kopalni tak jak facet nie nadaje się do rodzenia dzieci. Równouprawnienie nie polega na robieniu z baby chłopa i odwrotnie. Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś debilem.