Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozważacie powrót do PL z emigracji z powodu panoszących się islamistów?

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawości, bo kilka razy pojawiły się wypowiedzi osób mieszkających za granicą że rozważają powrót do Polski bo zaczyna się robić nieciekawie tam gdzie mieszkają. Ja ogólnie uważam że dobrze by było gdyby ludzie zaczęli wracać, z korzyścią dla obu stron. Co sądzicie?

Musisz żyć tak żeby to islamiści chcieli wrócić do siebie. Polska dla Polaków, with power:) Je/bać brudne czarne ścierwa ;)

Gość gość
Mi nieprzeszkadzaja, krzywdy mi nierobia. Normalni ludzie zyje posrod nich a to ze sa niektorzy z nich terrorystami to trudno. Do polski wroce jak bedzie sie w kraju dobrze dzialo i bedzie mozna godnie zyc

Gość gość
W Polsce jest coraz lepiej. Niestety islamiści też to zauważyli i jest ich tu coraz więcej, ale bombowe atrakcje na pewno będziesz miała w Belgii, Niemczech, Francji i Anglii. Warto wrócić!

Gość gość
Nie rozważymy dopóki zarobki się nie zrównają, a na to szybko się nie zanosi.

Gość gość
Nie, nie zauwazam zadnego z nimi zwiazanego problemu w moim zyciu, nie slysze nic podobnego od znajomych. To jakas sztucznie rozdmuchana propaganda.

Gość gość
ja rozwazam, nie tylko ze wzgledu na uchodzcow, ale chyba sytuacja ekonomiczna w Polsce jest lepsza niz pare lat temu, nie uwazacie?

Gość gość
A ja właśnie wróciłem do Polski, bo Belgia i Francja to imigrancki syf. Gwoli sprawiedliwości większość jest spokojna i fajna, ale to małe pocieszeni, bo ci nieliczni mają broń, którą zaczną używać.

Gość gość
gość dziś Nie jest lepsza. Mediana płac w Polsce to 1700 zł, nawet w Warszawie. To jest nędzne 300 funtów na miesiąc.

Gość gość
Dokladnie, dlatego jestem ateista a wymysly o bogach itd uwazam za kpine. Ludzie maja naj****e we lbach, zal czytac i zyc wsrod takuch zjebow

Gość gość
Karma zaczyna powracac, chrzescijanskie posrancy, boicie sie co nie? :D ale to i tak nie ma znaczenia, kazdy predzej czy pozniej zdechnie. Czy ma to znaczenie kiedy? Jak zdechniemy nie bedzie mialo zadnego

Gość gość
Najlepsze jest to ze nedzne polaczki chrzescijanscy hipokryci mysla ze ich emigracja to zbawienie dla kraju celu ale innych to plaga :D a jest odwrotnie i obiektywnie o tym pisze. Czy polaczek kiedys bedzie burmistrzem Londynu? Bueheheheh :D islamisci sa o wiele spokojniejsi od polaczkow w UK :o

Gość gość
Tak samo czarni, tak znienawidzeni przez polskie gowno rasistowskie :o

Gość gość
Kto wie czy nie mieli racji ci co mowili ze polaczki zaczely druga. Patrzac na np bingola testovirona i ile w nim i jemu podobnych nienawisci to by sie zgadzalo!!!!!!!!