Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekKrk25

co sie stalo z moja dziewczyna?

Polecane posty

Gość tomekKrk25

Witam, opiszę wam moja historie , powiedzcie czy normalna dziewczyna może się tak zmienić? Mam na imie Tomek (25l) pochodzę z krakowa , ze swoją dziewczyną Klaudią (23l) byłem ponad 4lata. planowaliśy razem przyszłość itp. Kochaliśmy się od dawna i było nam razem zawsze wspaniale. Pewnego razu poprosiłem dziewczynę czy spróbujemy seksu analnego, jednak Klaudia nie chciała powiedziała ze to zboczone i nienormalne,pare razy próbowałem jej wsadzić palca ale uciekała, no ale nic kilka dni później wróciliśmy z imprezy klaudia była ostro wstawiona zaczęliśmy uprawiać seks, oboje doszliśmy dość szybko , zaczęła prosić mnie bym zrobił jej jeszcze minetkę , zgodziłem się, starałem się tak z 15min klaudia jęczała i głośno sapała ale nie mogła dojść, postanowiłem że dołącze paluszki, najpierw jeden potem dwa, rany jaki luz miała wtedy (może alko ją tak rozluznilo) , zawsze moglem maksymalnie 2 potem mówiła że ją boli, no ale kontynuując wszedł 3 i 4 paluszek , klaudia wiła się z rozkoszy ale cały czas nie dochodziła... była tak mokra ze poszedłem dalej wcisnąłem jej 5paluszek włożyłem dłoń do połowy, zacisnąłem w pięść i zacząłem poruszać ręką (jakbym ją posuwał) , Klaudia była w szoku, oczy wychodziły jej z orbit , mamrotała coś i jęczała tak że chyba w całej dzielnicy było ją slychac. doszła do tak ogromnego orgazmu że z jej pusi wystrzeliła fontanna a ona zginała się z 10min po całym łózku drżąc i oddychając głośno, gdy trochę doszła do siebie zacząłem wkładać jej palca w pupe i 2 palce w pusie, znow zaczełą wyć z rozkoszy i doszła 2 razy w ciągu paru chwil , wcześniej gdy wkładałem jej palec w pupe to od razu płakała ze ja boli i uciekała... Rano zachowywała się jakby nigdy nic. Ale od tej nocy coś się zmieniło, zmieniła się... jakiś miesiąc później powiedziała ze byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami i że przed ślubem chciała by zobaczyć jak jest z innym i chciałaby zebym na to patrzył żeby nie była to zdrada. wkurzyłem się , doskonale wie jak o nia jestem zazdrosny, gdy zaczynałem z nia chodzic była piekna dziewczyna ale miała problem z nadwaga, ale w ciągu związku trenowala w klubie i chodziła do szkoły tańca i tak się wyrobiła ze sylwetke ma idealna, idealne długie nogi(ma 175cm), super pupa , długie wlosy , twarz aniołka, wszyscy koledzy mi zazdrościli a na ulicy ciągle się za nia faceci oglądali. No ale zgodziłęm się bo przecież wole żeby to zrobila przed slubem przy mnie niż zdradziła po. no i stało się ... poznała kogoś i zaprosiła do mojego mieszkania. dodam też ze miałem być w pokoju obok , moglem podgladac ale ten jej znajomy o tym miał nie wiedzieć. Zaczeli pić drinki, ten facet zaczął ją macać po nogach ( miała ubrane szpilki, ciemne cieniutkie pończochy, i białą krótką sukieneczke oraz białą koronkową bieliznę), koleś wsadził jej ręke w majtki a ona odgieła głowę w tył, zaczeli się całować a potem przeszli do pozycji 69 ( ze mna nigdy nie chciała....) potem facet zaczął ją dymac w różnych pozycjach (miał b.dużego) klaudia pare razy odleciała, przykro mi było na to patrzeć dochodziły mnie myśli żeby im przerwać no ale chyba było za późno, co było dalej? osłupiałem... do mieszkania wpadł kolega tego faceta, klaudia się przestraszyła ale zaczeli ją uspokajać ze jeszcze będzie im dobrze i żeby spróbowali w trójkę... zgodziła się , mało tego miała jakiś żar w oczach, i znów się zaczęło lizanie, potem seks jeden ją posuwał drugiemu ssała, doszła przy tym ze 2 razy a potem koledzy postanowili ze spróbują na 2 baty, klaudia się zgodziła( SZOOK !!!!) mało tego jęczała i drżała chyba jeszcze bardziej niż wtedy co jej robiłem dobrze całą ręka, oczy jej się jakoś dziwnie przekręciły, krzyczała ( myślałem na początku ze z bólu) ale po chwili tak się trzęsła i tryskało z niej ze wiedziałem ze odpłynęła, i miała tak 3 razy z rzędu. potem panowie wyszli, i wiecie co się stało? przyszła do mnie i powiedziała ze nie chce ze mna być bo nie chce mnie zdradzać po ślubie gdyż jestem za dobrym człowiekiem... 2 tygodnie później wyjechała do pracy do Holandii... nie zdziwie się jak do pracy na słynnej ulicy w amsterdamie Przepraszam ze tak to szczegółowo opisałem ale jestem w szoku... Pije od kilkunastu dni, wmawiając sobie ze szmata ze nie warta mnie ze znajde normalna dziewczyne. ale przecież ona była wcześniej tak normalna i tak porządna że już trace wiare w świat i kobiety. Czy jedynym wyjściem(przepraszam nie chce nikogo obrazac) ale jest znalezienie naprawdę mało atrakcyjnej partnerki? gdzie się podziały pożądne kobiety? chyba tylko w filmach istnieją...

Gość gość
2/10 :O

Gość gość
słabe prowo. za dużo skrajności. gdyby nie te dwa baty i wyjazd do Holandii jeszcze uszłoby, a tak...sorry...