Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie o tabletkach do odchudzania

Polecane posty

Gość gość

Czy warto stosować tabletki do odchudzania? Teraz idzie wiosna, więc sama nie wiem.

Gość gość
Moim zdaniem tabletki na odchudzanie nie działają nic.

Gość gość
GoSra(m)! Polecam. Wszystkie tabletki to chłam i zazwyczaj mają 90% w skłazdie celulozy.

Gość gość
Ja mam podobne zdanie. Jak sobie w głowie nie poukładasz, że to ma działać w taki a nie inny sposób, to nie uda się osiągnąć efektu choćby się zjadło tonę tabletek. Bo podejście i nastawienie to podstawa, dlatego różne systemy mające na celu nastawiać się na działanie mózgu, są bardzo mocne.

Gość gość
Mniej żreć i ćwiczyć

Gość gość
Kiedyś stosowałam jakieś nagrania hipnotyczne do odchudzania, nie pamiętam nazwy bo to było rok temu. Nikt mi nie wierzył, żę coś schudnę, a udało się. Nie był to jakiś efekt w stylu 10 kilo w tydzień, ale pomału, pomału, udało się zrzucić prawie 12 kg, co dało mi niemałą satysfakcję.

Gość Paulinka Danw
Ja stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam, więc uważam że warto je stosować, nie mniej należy korzystać tylko z takich legalnie dostępnych na rynku

Gość gość
Ogólnie dostępne tabletki na rynku to goowno. Odchudzają, owszem, ale kieszeń! Jedyne, które rzeczywiście działają, to z Czech adip.... zainteresowani będą wiedzieć o co chodzi. Ale ja się po nich źle czułam i odstawiłam. A brałam przez ponad 2 tyg i schudłam 3 kg.

Gość Klara722
Co ty mówisz ja stosuję już od 3 miesięcy Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę nie mam dolegliwości a wręcz przeciwnie czuje się świetnie mam więcej energii a uśmiech nie schodzi mi z twarzy. 3 miesiące 24kg mniej;)