Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spokoj dzis bo kury domowe sprzataja

Polecane posty

Gość gość

na swieta...pograzone w wirze pracy bo trzeba przed swietami uprzatnac chalupe siedzą cicho i od razu na kafeterii spokojniej :P hahahahah jejeje

Gość gość
Jak się nudzisz to chodź u mnie posprzątaj :D

Gość gość
Ja mam w domu czysto, nie sprzątam dwa razy do roku na święta, więc mogę na kafe posiedzieć :)

Gość gość
taak... sprzątasz codziennie, pracujesz na dwóch etatach i jeszcze czas na kafe ci został :) a dziec***ewnie same się bawią... takie mądre i inteligentne!

Gość gość
mamuski z kafe maja tylko MUNDRE dzieci! nie wiedzialas ? :D autorko: masz chyba racje bo nawet pod twoim prowokujacym postem mało jadu i krzyków..hue hue hue

Gość gość
kury przynajmniej mają te chałupy do sprzątania a ty pewnie kisisz sie na 12 metrach.... wiec co tu sprzątać.

Gość gość
Hahaha musi być dobrze wysprzątane, bo pan i władca będzie robił test białej rękawiczki i jak znajdzie kurz to wp*****l.

Gość gość
Autorko, nie wiem jaki one mają syf, że przed świętami muszą robić specjalne porządki. Jak ktoś sprząta na bieżąco, to nie musi przed świętami latac z wywalonym jęzorem i motorem w doopie. No i łokna łobowiązkowo muszo być umyte hahahahaaaa

Gość gość
14.17 jednak przyszła jedna kura. Chyba juz posprzątała, bo w nocy zaczela.

Gość gość
gość dziś kury przynajmniej mają te chałupy do sprzątania a ty pewnie kisisz sie na 12 metrach.... wiec co tu sprzątać. a skad wiesz ze mam 12m? a to 12 metrow sprzatac nie trzeba??? ALE WIDZISZ JA SPRZATAM CALY ROK WIEC PRZED SWIETAMI NIE MUSZE JE/BAC TAK JAK TY W TYCH SWPOICH PAŁACACH!

Gość gość
Dokladnie. Jak ktos sprząta na bieżąco to nie musi teraz z********ac. No ale jak wczesniej się nie chciało ogarniać to troche roboty jest, bo wszystko syfem zarosło.

Gość gość
Ja tam nie sprzatam, jade do mamusi :p

Gość gość
To te,które u perfekcyjnej występowały:D

Gość gość
temat dla prymitywnych bab : i już się przerzucają która sprząta codziennie i zawsze ma czysto,a która od wielkiego dzwonu:-D

Gość gość
no ja tez nie rozumiem tego wielkiego sprzatania przed swietami, sprzatam co tydzien w sobote, oprocz tego podlogi i kurze scieram 2 razy w tyg. raz w mcu pdsuwam lozka i sofy czasem 2 razy. dywan odkurzony 2 razy na tydzien, nie mam harówki bo swieta, jutro w pracy w pt wolne nogi do gory i tyle! :P a kurasy-brudasy wlasnie z mopem popylają!hahahhahahahahahahahaha

Gość gość
Witamy cie prymitywna babo :) ja też jadę do mamusi ale i tak sprzątam na bieżąco czy to święta czy zwykły dzien

Gość gość
ale robi sie wesolo :)

Gość gość
14:29-jestem facetem:-D

Gość gość
Noooo :) rozkręca sie :) lubię takie kłótnie. A jak kury skończą sprzatac i tu wejdą to w ogóle wesoło będzie :)

Gość gość
odezwał się najgorszy pomiot kafeteryjnych kur sprzątający codziennie, mający obsesje na punkcie czystości, wyznawczynie mopa i szczoty

Gość gość
No to witamy prymitywny facecie :* na forum dla bab :D. Często prymitywnych :D

Gość gość
no jedna sie oderwala od mopa i juz gdacze o obsesjach...obsesje to ty masz zeby robi generalne porzadki z powodu 3dni pseudo swiat!, do tego mega zakupy, gotowania 3 dni a potem placz ze w portfelu pusto...a i koniecznie w sobote z jajeczkami w najlepszych ciuszkach do koscilka zeby sasiadki widzialy...mini do poldupka wskazana. :P

Gość gość
Połamała mi się szczota i mop,podarły profesjonalne ściereczki do kurzu a nie mam już kasy na kupno nowych,błagam was dziewczyny-wpłaćcie na moje środki czystości choć 2 zł,podam nr konta,błagam,bo inaczej będę miała brudno na święta a moim marzeniem jest wypucowana chata w ten świąteczny wyjątkowy czas:-(

Gość gość
Hehe z tymi zakupami to tez durnota :D w sklepie nie ma gdzie przejść bo rodziny po 3 wózki żarcia, kury po nocach gotują, potem sie wyrzuca jedzenie i płacz, ze pieniędzy nie ma bo święta przeciez były :D

Gość gość
no jedna sie oderwala od mopa i juz gdacze o obsesjach...obsesje to ty masz zeby robi generalne porzadki z powodu 3dni pseudo swiat!, do tego mega zakupy, gotowania 3 dni a potem placz ze w portfelu pusto...a i koniecznie w sobote z jajeczkami w najlepszych ciuszkach do koscilka zeby sasiadki widzialy...mini do poldupka wskazana. x nie sprzątam na święta bo jedziemy do mamy, zresztą nacodzień też tego nie robię w soboty przychodzi pani która bierze 100 zł za wypucowanie mieszkania, jest to dla mnie najbardziej bezproduktywna czynność na świecie do tego mało ambitna,do kościoła nie chodze,a ubrać się ładnie lubie nie powiem ale nie w mini bo to już nie te lata,trzeba mieć klasę, nie cierpie bab dla które mają fioła na punkcie sprzątania

Gość gość
gość dziś no jedna sie oderwala od mopa i juz gdacze o obsesjach...obsesje to ty masz zeby robi generalne porzadki z powodu 3dni pseudo swiat!, do tego mega zakupy, gotowania 3 dni a potem placz ze w portfelu pusto...a i koniecznie w sobote z jajeczkami w najlepszych ciuszkach do koscilka zeby sasiadki widzialy...mini do poldupka wskazana. x nie sprzątam na święta bo jedziemy do mamy, zresztą nacodzień też tego nie robię w soboty przychodzi pani która bierze 100 zł za wypucowanie mieszkania, jest to dla mnie najbardziej bezproduktywna czynność na świecie do tego mało ambitna,do kościoła nie chodze,a ubrać się ładnie lubie nie powiem ale nie w mini bo to już nie te lata,trzeba mieć klasę, nie cierpie bab dla które mają fioła na punkcie sprzątania xxx tylko lenie, nieudacznice i brudasy potrzebuja pań do sprzatania. skoro ta czynnosc jest bezproduktywna(chyba nie znasz znaczenia tego slowa) to nie sprzataj wcale tzn ani sama ani komus glowy nie zawracaj nawte za kase.po co? skoro to malo ambitne i bez sensu bo zaraz bedzie brudno ! :P

Gość gość
To ja sie nie będę myla bo po co? I tak sie spoce.

Gość gość
rzeczywiscie spokoj, kilka tematów sie powtarza, nawet Agatka sprzata bo siedzi cicho :P

Gość gość
tylko lenie, nieudacznice i brudasy potrzebuja pań do sprzatania. xxx Tak mogą pisać tylko kury, które zazdroszczą, że ktoś za innych sprząta i/lub mają taką obsesję sprzątania, że nie wyobrażają sobie życia bez tego. Nie mam pani do sprzątania, bo mnie nie stać, ale gdybym miała pieniądze na zbyciu, to tez bym taka zatrudniła. Po co tracić czas na tak nudne zajęcie, skoro na świcie jest tyle innych ciekawych rzeczy. A przy okazji ktos ma okazję dorobić.

Gość gość
Dziecko śpi, w oknie odbite jego łapki. A ja zamiast pucować te ślady marnuje czas na kafe. Zresztą muszę mieć jakiś punkt zaczepienia, aby kafe-matki mogły mnie anonimowo obgadać na forum :) Nie sprzątam na święta, bo sprzątam systematycznie i nie mam dylematów, czy stać przy garach czy przy mopie. Nie produkuję też żarcia jak dla całego wojska, tyle co zazwyczaj na weekend - jakieś ciasto, obiad, sałatka. Zrobię to spokojnie w sobotni wieczór jak dziecko będzie spało. Ps. Podaj ten nr konta na te ścierki i środki czystości, bo całe święta będę miała wyrzuty sumienia, że podłogę umyłaś nie takim płynem, o jakim marzyłaś (chociaż raz na święta chciałaś coś porządnego przecież). I nie proponuję Ci wysyłki ścierek, bo będą miały nie ten kolor, o jakim marzyłaś.