Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spokoj dzis bo kury domowe sprzataja

Polecane posty

Gość gość
Jasne już widzę, jak co tydzień myjecie okna, odsuwacie kanapy i meble żeby odkurzyć, pierzecie firanki itd. Święta to dobra okazja żeby to zrobić :)

Gość gość
wole sprzatac sama mimo ze to mozolne i nidne niz to ze obcy ludzie maja mi chodzic po chalupie i kąty przegladac ...

Gość gość
A kto ci powiedział ze okna trzeba myć co tydzień? To samo z firankami? Ja to robie wedle potrzeby.Jeśli okna mylam dwa tygodnie temu i są ok to nie bede ich myła dla zasady bo są święta . Bóg cię opuścił?

Gość gość
tylko lenie, nieudacznice i brudasy potrzebuja pań do sprzatania. xxx Tak mogą pisać tylko kury, które zazdroszczą, że ktoś za innych sprząta i/lub mają taką obsesję sprzątania, że nie wyobrażają sobie życia bez tego. Nie mam pani do sprzątania, bo mnie nie stać, ale gdybym miała pieniądze na zbyciu, to tez bym taka zatrudniła. Po co tracić czas na tak nudne zajęcie, skoro na świcie jest tyle innych ciekawych rzeczy. A przy okazji ktos ma okazję dorobić. x święte słowa, jak tylko wróce do pracy z wychowawczego że biorę panią do sprzątania

Gość gość
Nie chodziło mi o to, żeby okna myć co tydzień. Chodzi mi o to, że kafeterianki się unoszą honorem, że one sprzątają co tydzień i już na święta nie muszą bo mają czysto i pachnąco. A mi chodziło o to, że święta są okazją do grubszych porządków jak np umycie okien, albo odkurzenie za meblami. Nie chodzi mi zupełnie o normalne, codzienne porządki, które każdy robi na bieżąco.

Gość gość
Lubię takie tematy :D może jestem nienormalna ale lubię czytać jak ktoś się kłóci :D

Gość gość
O Wy lobuzice, nie kłócić się, przytulam.

Gość gość
jedna kurka domowa została na kafe to założyła taki topik jak ten i od razu troszke złośliwości sypnęła to i coś sie dzieje

Gość gość
No chyba raczej nie kurka