Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zachowania świadczą o nielojalnosc***artnera

Polecane posty

Gość gość

Jakie zachowania świadczą o nielojalnosc***artnera

Gość gośćgghhj
zdradza powierzone mu tajemnice,przekazuje innym osobom szczegóły dotyczące związku które powinien/powinna zachcowac dla siebie,uzgadnia cos z kims innym z pominieciem partnera,moze snuje jakies intrygi za plecami,no pomiając juz zdrade fizyczna,,szczerze to mnie własnie chyba mniej zabolałaby zdrada fizyczna niz takie zachowania o ktorych napisałam wczesniej

Gość gość
Chodziło raczej o to jak rozpoznać, ze mamy do czynienia ze zdrada? Da sie jakos rozpoznac po zachowaniach drugiej polowy?

Gość gość
Up

Gość gość
1. ciągle pisanie z inna osoba przez co najmniej kilka mc...to już zdrada emocjonalna i tylko mały krok do fizycznej 2. ciągle fajny humorek i bezstresowe podejście do życia, dużo optymizmu 3. bujanie w obłokach, rozkojarzenie

Gość gość
2. ciągle fajny humorek i bezstresowe podejście do życia, dużo optymizmu x tzn?

Gość gość
zakładanie takich tematów

Gość gość
jezeli np. byl jakis nerwowy, albo sie martwił czyms..a nagle wierzy ze cos mu sie ..to znaczy, ze ktos go motywuje i wspiera..to tez oznacza, ze mogł się zakochac...

Gość gość
a jak cały czas ma dobry nastrój to też zdradza? :-) wydawało mi się, że wtedy raczej stały partner drażni, wszystko zaczyna takiego zdradzacza denerwować

Gość gość
tak, tylko zeby partnerka się nie zorientowała czesto staja się bardzo mili :) wiec albo sa za mili, albo za nerwowi, to zalezy od osoby.

Gość gość
moze inaczej: widac całkiem odmienne zachowanie niz dotychczas..ale bez innch elementow (czyli długie telefony, brak zainteresowania partnerka itp.)to nie ma znaczenia

Gość gość
Czyli tak naprawdę nie da się tego poznać??

Gość gość
22:14 - czyli jak zmienia zachowanie ale nadal interesuje się partnerka i nie prowadzi tajnych rozmów to nie ma romansu? trochę niejasno napisałaś ;-)

Gość gość
dziś tak

Gość gość
tylko jaka masz pewnosc czy w pracy nie pisze i nie telefonuje do niej..po pracy moze tego nie robic

Gość gość
Pewności nie ma. Dlatego w temacie chodziło o to jak po zachowaniu poznać że coś nie gra. Po zachowaniu a nie po sprawdzaniu telefonu itp

Gość gość
zachowanie: 1. nie inicjuje wspolnych wyjsc 2. nie zabiera ze soba gdy sa imprezy 3. lekcewazy 4. nie zyje zyciem rodzinnym 5. rozkojarzony 6. czesto nie pamieta co mowilas 7. zapomina o waznych datach itp 8. zaczyna cwiczyc i dbac o siebie

Gość gość
ale to jest kompletnie niejednoznaczne. prosty przykład/powód: laska/koleś poznaje typa/gościówę który/a ją/jego cholernie kręci, chce chwili zapomnienia, puścić się, odlecieć, zerżnąć, ale nie chce rozwalać aktualnego związku. ma być tylko sam seks, sama fizyczność. za cholere nie da po sobie poznać przed obecnym partnerem, wtedy już tylko pozostaje liczyć na wpadkę. jednak jeśli na kochanka/kochankę patrzy jako na potencjalnego przyszłego partnera, to jest wtedy chłód i czepialstwo o wszystko wobec obecnego partnera.

Gość gość
dziś i pisze to mężczyzna czy kobieta?

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
gość 2016.03.23 dziś i pisze to mężczyzna czy kobieta? x pisał to mężczyzna. po dwóch poważnych związkach, gdzie w pierwszym zdradziła mnie z kolegą z pracy na wyjeździe integracyjnym i o wszystkim dowiedziałem się po roku, zupełnie przypadkiem. przez ten czas ani o milimetr nie zmieniła swojego zachowania wobec mnie, cały czas była słodziutka, czuła, nadal ognista w łóżku itp. oczywiście kopnąłem ją w doopę bo zdrady nie toleruję. a w drugim przypadku kobieta przez ostatnie dwa miesiące stała się cholernie chłodna, czepiała się o wszystko, o rzeczy które jej przez kilka lat w ogóle nie przeszkadzały, w łóżku chłód i beznadzieja, aż w końcu z byle błahego powodu rozstała się ze mną. po czasie okazało się poznała kogoś, tamten ją zbajerował, oczarował, zauroczyła się i zostawiła mnie dla niego.