Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1995Marcin19

czy mój penis jest wystarczająco gruby ?

Polecane posty

Gość gość
Sądzimy że nie ma nic bardziej żałosnego niż facet który wkleja zdjęcie własnego c***a i doprasza się o opinię :O

Gość gość
Autorze, dobrze scisnalem miarkę. Jak była niedocisnieta pokazywała obwód podobny jak u Ciebie. Poza tym nie mierz w miejscu zsunietego napletka - to przekłamuje pomiar.

Gość gość
Ponawiam pytanie o uzywane prezerwatywy przez autora.

Gość gość
Koło jajek kazdy ma grubszego.

Gość gość
Czyli klamiesz. Z takim obwodem i dlugoscia przy zwykłych z bolu bys nie wyrobil. A samo poprawne założenie dla napletka bardzo zle by sie konczylo. Wiec tu nie ma mowy o jakimkolwiek stosunku przy zwyklych durexach.

Gość gość
Dla niedowiarkow. Zwykle durexy maja 52mm, xxl 57mm. Zwykle sa idealne dla ok 11cm średnicy, xxl dla 12cm. Wiec nawet jesli zakladamy margines +/- 1cm to zwykle beda dla obwodow 10-12, xxl dla 11-13. I to odpowiada przeciętnym penisom. Wystarczy sobie średnicę i obwody policzyc. Prezerwatywa nadmiernie rozciagana traci na dlugosci, a dwa pytanie czy dobrze zabezpiecza. Pomijając juz duzy bol bo brzeg gumki nie jest az tak rozciagliwy,szczegolnie, ze im blizej nasady tym grubszy penis.

gość dziś wątpię że ktoś ma takiego chudzielca 10-12 w obwodzie hehe a kondon jest rozciągliwy jak nie wierzysz to spróbuj sobie go na głowę naciągnąć jak masz za małego pena

Gość gość
Mnie dziwią problemy z rozmiarem prezerwatywy, mam penisa 14 ob. i 18 dł normalnie używam xl ale jak nie ma to i standard daje rade ... nigdy nie czułem w nich bólu ani problemu z dojściem. Mało tego zakładam mysize 69 i też jest ok ( nie zsuwają mi się ) ... wiadomo używa się zawsze jak największych które się nie zsuwają, bo mają najmniejszą szansę na pęknięcie.

Gość gość
" wątpię że ktoś ma takiego chudzielca 10-12 w obwodzie hehe a kondon jest rozciągliwy jak nie wierzysz to spróbuj sobie go na głowę naciągnąć jak masz za małego pena " Tym wpisem udowodniłeś jak bardzo nie wiesz jak to jest mieć naprawdę dużego penisa. Zawiąż na swoim gumkę recepturkę to zobaczysz ;) Zacznijcie się mierzyć prawidłowo to nie będzie problemu. baby tak samo zaniżają swoją wagę liczac, ze nikt się nie zorientuje. Ale heheszkuj dalej. Kobiety i tak się zorientują ;) PS. myszka na focie jest mała, a nie standardowa, kłamczuchu

Gość gość
tym wpisem to udowodnil ze jest niedwartosciowanym gimbem prawiczkiem ;)

Gość gość
@ up Tak jak pisałem mysize 69 są dla mnie ok, a zakładam standard i nie ma więkdzego problemu z wytryskiem wiec jak to wyjaśnisz ? Może to być też związane z twardością

gość dziś dlaczego ciągle piszesz że że zawyżam że myszka mała itp. , prawdopodobnie dlatego że masz małego i zazdrościsz tyle Ci powiem