Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skrajnie nieszczęśliwy człowiek

Polecane posty

Gość gość

Co może mu pomóc?

Gość gość
A czemu jest nieszczesliwy?

Gość gość
W skutek źle podjętych decyzji w życiu, których nie można cofnąć.

Gość gość
To chyba tylko dobije a nie pomoże jeśli ktoś jest wrażliwy.

Gość gość
Nie. Pokaże, że skala ludzkich nieszczęść na jego nieszczęściu się nie kończy....

Gość gość
Pierd/olenie... Poszlam majac beznadziejny nastroj na wolontariat do Domu Opieki dla uposledzonych umyslowo i fizycznie. I dobilo mnie to. Komus nieszczesliwemu, podrzucac kolejne smutki - logika zdrowych, ktorzy nie wiedza co to gleboki smutek. Jesli ktos jest smutny widocznie ma jakis powod i nie nalezy tego negowac tylko wyciagnac reke i zrobic cos fajnego razem.

Gość zawsze szczeraa
Nie podoba sie szczerosc, to na jeden dzien zamien sie z kims kto sam jest chory fizycznie i ma problemy z psychika, a potem proponuj hospicjum jako panaceum na problemy.

Gość zawsze szczeraa
I zmien nick na "zawsze chamski"

Gość gość
albo zawsze wulgarny...

Gość gość
Debilne są jego rady zawsze mnie irytuje gdy widzę jego nick bo wiem że tam idiotyzmy będą wypisane pod spodem.

Gość gość
Taaa pan alfa i omega... Rady typu: "jestes glodny, bo nie stac Cie na zarcie do konca miesiaca? Pomysl o dzieciach z Afryki!" Glod na pewno przejdzie ;)

Gość gość
Byles u psychologa psychiatry? ja powiem ci z wlasnego doswiadczenia ze z najgorszego dolka mozna wyjsc jesli sie chce. Mialam taki sam problem leki depresja nerwica natrectw do tego problemy z zoladkiem nie bylam w stanie nawet lekow brac. Zdalam sie wylacznie na terapie krok po.kroczku i bylo coraz lepiej. Minely 3 lata tamto.co bylo to juz przeszlosc, nie ppwiem ze jest perfekcyjnie wciaz czeka mnie sporo pracy nad soba. Ale.mam sporo.zapalu do.dzialabia mam ochote rozwijac zainteresowania w depresje jesli wpadam to trwa to u mnie krotko. Musze jeszcze wyprostoswac moje zdrowotne problemy bo przez psychike nie bylam w stanie sie leczyc i ostro zaniedbalam moj organizm. Ale teraz wiem ze.dam rade bo po tak ciezko stoczonej walce poradze sobie juz ze wszystkim.