Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem s karmieniem

Polecane posty

Gość gość

Za szybko leci mi mleko z piersi i mała mi się dławi nie chce ssać potem. ..mam taki kryzys od wczoraj co mam robić czy to kiedyś minie?

Odciągnij sobie trochę mleka zanim przystawisz dziecko do piersi, choćby ręką. Przy pierwszym dziecku to pomagało i minęło samo po kilku tygodniach.

Gość Gaja67899
Witam mam to samo. Nawet tu kiedys pisalam ale jak to na kafe normalny temat zostal zlany... Nie wiem czy cie pociesze ale u mnie ten problem zaczal sie w okolicach 5 yygodnia a mala ma teraz 13 i nie jest nic lepiej. Mleka mam duzo a wyplyw jest masakryczny. Mala krztusie sie i doslownie zalewa mlekiem, musze ja kilka razy podczas karmienia odbijac, placzu i krzyku przy tym co nie miara. Probowalam juz wszystkiego karmienia pod gorke, odciagania, pilam szalwie i nic. Ile twoje dziecko ma tygodni?

Gość gość
Up

Gość gość
Kinia ma 4,5 tyg... masakra tak chciałam karmić piersią ale od początku mam problemy. ..pomaga odciagnie ale co teraz- moje dziecko nir będzie piło pierwszej fazy tylko odrazu gęste to pić się jej będzie chciało. .. mam laktator dobrej firmy wiec nim sobie pomagam