Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić hybrydy na tipsie? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Przy sprzątaniu strasznie polamalam paznokcie. Od dłuższego czasu robiłam sobie hybrydy na naturalnej płytce. Dziś kupiłam sobie tipsy aby przedłużyć moje naturalne i na tym chciałam zrobić hybryde. Mogę to zrobić tak ze przykleje tipsy, potem dam primer, następnie baze hybrydowa, kolor i na wierzch top ? Będzie mi się to trzymało?bardzo prosze o odpowiedz

Gość gość
Up

Gość gość
Powinny się trzymac

Gość gość
Matowisz płytkę bloczkiem. Później cleaner. Naklejasz tipsy klejem . Później je pilujesz na jaki chcesz kształt. Primer dajesz tylko na górną część paznokcie gdzie nie ma tipsa. Na to żel. Ze dwie warstwy. Na koniec pilujesz . Wyrównujące i potem normalnie jak hybryda baza kolor i top.

Gość gość
A muszę dawać żel? Nie będę się trzymały jeżeli od razu na tipsa dam bazę hybrydowa i potem lakier?

Gość gość
Myślę ze tipsy mogą odpaść bo "od góry " nic nie będzie trzymać

Gość gość
Lepiej dac zel

Gość gość
a najlepiej isc do manicurzystki i fachowo CI zrobi i spokój na 3/4 tygodnie i spokojni ci odrosną.

Gość gość
ale jaki kupić ten żel? wogóle się nie orientuję bo do tej pory robiłam sobie tylko hybrydę. a może kupić tipsy bez kieszonki i naklejić je na całą płytkę i na to od razu hybrydę?

Gość gość
Dziewczyny a czym później ściągacie tipsy pokryte żelem i hybryda?dopiero zaczynam i powiem szczerze że miałam problem ze ściągnięciem paznokci !!??