Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybenka1122

Okres

Polecane posty

Gość Rybenka1122

Czy możliwe jest żeby test nie wykrył wtedy ciąży? Cykle mam 31-32 dniowe test robiłam w 34 dniu cyklu pokazał jedna kreskę dziś 36 dzień cyklu i okresu brak. Dodam że staramy się już prawie 2 lata...; (

Gość gość
Skoro starasz się 2 lata, to powinnas wiedzieć, że najlepiej zrobić beta-hcg, zamiast niepotrzebnie się zamartwiać i napędzać. My tu online ciąż nie wykrywamy.

Gość Rybenka1122
Nie mogę zrobić bety bo pracuje a jest okres przedświąteczny I całe dnie w pracy....A to ze staram się o dziecko 2 lata to nie znaczy że co miesiąc mam taką sytuację i latam po testy i na betę. Dlatego pytam

Gość gość
Laboratoria są czynne od 7-19..

Gość Rybenka1122
Przecież pisałam że pracuje...rano dziecko na 8 do szkoły i do pracy na 12 godzin więc nie miałam jak!!! Ale spoko cofam pytanie bo tu już o nic nie można zapytać a miałam nadzieję ze ktoś miał taką sytuację Ale spoko.

Gość gość
Planujesz dziecko i tyrasz po 12 h ? Bardzo mądrze.

Gość Rybenka1122
A co mam się zwolnić z pracy bo planuje dziecko i zacząć zebrać czy zgłosić pracodawcy że chce zajsc w ciaze zeby sam mnie zwolnił. Nie moja wina ze idą święta i banda debili nie wychodzi ze sklepów bo im mało i zapasy jak na tydzień świat robią. Po świętach już tyle nie pracuje.

Gość gość
Nie denerwuj się tak. Straszne jest to, jak ludzie się zachowują, ale Ty uważaj na siebie, bo praca po 12 h to koszmar. Powtórz w weekend test, a jeśli okres się nie pojawi, to idź we wtorek na betę.