Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_696

aborcja

Polecane posty

tak czytam to wszystko i jestem przekonana.martwi mnie jedynie temat ze pozniej moge nie miec dzieci. moja sytacja jest inna 2 lata temu poronilam do tej pory nie wiem jak byla przyczyna. teraz okazalo sie ze jestem w ciazy we wtorek czeka mnie wizyta ktora to potwierdzi. mam powody dla ktorych zdecydowalam sie usunac ciaze. martwi mnie tylko to czy jak juz moje zycie sie ulozy czy bede mogla miec dzieci?

Gość gość
Faktycznie aborcja może być przyczyną niepłodności

Gość gość
Jeśli to aborcja farmakologiczna to nie ma żadnego wpływu na płodność

Gość gość
Najpierw chcesz zabić dziecko, a potem zostać matką? Nie rozumiem.

Gość gość
czy wiesz co czuje dziecko jak to planujesz , a czy wiesz co krzyczy dziecko abortowane , jak ono prosi o życie ...

Gość gość
Opamiętaj się krowo....

Gość gość
Komórki nie krzyczą ;p katofanatycy

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Olenka93949
Hej. Ja_696 Jeśli chciałabyś porozmawiać, odezwij się na email aleks.andras malpa o2.pl Tez przez to przechodziłam, dziś jestem mamą :) Więc w moim przypadku nie wpłynęło to na płodność i donoszenie ciazy. Raczej zabiegi chirurgiczne są bardziej inwazyjne

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
Ja sie staram o dziecko 2 lata!nie usuwalam nigdy ciąży poprostu nie mogę a Ty od tak poprostu chcesz dokonać aborcji?!zastanów sie milion razy